Probudite svoju istinsku žensku prirodu uz radionice Mirande Gray i njene ‘Duhovne poruke za žene’

Naša Moon Mother Anja organizira dvije dvodnevne radionice slavne Mirande Gray u studenom u Rijeci, a njezin prevoditeljski i izdavački prvijenac Mirandine knjige „Duhovne poruke za žene“ izlazi sredinom rujna.

395
Miranda Gray

Nekad inženjerka, danas iskusna, samostalna shiatsu praktičarka i aktivna Moon Mother Anja Grubiša, godinama prati rad slavne Mirande Gray koja je idejna začetnica i kanal Globalnog Blagoslova Maternice (Worldwide Womb Blessing). Naime, radi se o energetskom usklađivanju na daljinu koje od 2012. godine, pet puta godišnje podržava buđenje i osnaživanje Ženske energije. Anja je ovlaštena Moon Mother (Mjesečeva Majka) od lipnja prošle godine, kada je od same Mirande Gray primila inicijaciju.

U globalnim godišnjim usklađivanjima mogu sudjelovati sve žene, bez obzira na dob, a u njima sudjeluje preko 130 tisuća žena i 3000 Moon Mothers iz više od 150 zemalja svijeta. Za idući Globalni Blagoslov Maternice u listopadu možete se, potpuno besplatno, prijaviti ovdje.

Metoda Blagoslova nudi priliku i mogućnost mijenjanja, razvijanja i iscjeljivanja svake žene, ali ne samo nje kao jedinke, već i cjelokupne vibracije, kao i povratka ravnoteže ženskog i muškog načela u današnjem svijetu.

Osim sudjelovanja u globalnom usklađivanju i meditaciji, svaka žena koja osjeti poziv može primiti i svoj osobni tretman buđenja ženske energije po metodi Blagoslov Maternice kakvu pruža Moon Mother Anja.

miranda_blagoslov maternice_Anja donosi i novosti koje se tiču svih žena koje žele još dublje osvijestiti svoju žensku snagu i energiju te koje i same žele postati ovlaštene Moon Mothers! Naime, u studenom će sve žene dobiti jedinstvenu priliku za to jer Anja organizira dvije dvodnevne radionice slavne Mirande Gray u Rijeci!

Ove certificirane radionice Mirande Gray održat će se u Hotelu Jadran u Rijeci od 3. do 4. studenog (Moon Mother 1. stupnja) te od 5. do 6. studenog 2016. (napredne Moon Mother). Radionice su na engleskom jeziku, ali je osiguran simultani prijevod na hrvatski jezik. Po završetku, sudionice će dobiti certifikat Mirande Gray te se upisuju na listu ovlaštenih Moon Mothers. Osim certifikata, polaznice će dobiti i potrebne alate za daljnje prakticiranje ove metode i pružanja podrške drugim ženama.

Detaljne informacije o samom projektu, kao i o sudjelovanju na radionicama, potražite ovdje.

Ukoliko osjećate ovaj poziv, slobodno se prijavite Anji na e-mail anja.moonmother@gmail.com. Nema nikakvih preduvjeta ni dobnih ograničenja. Sve ste pozvane!

DUHOVNE PORUKE ZA ŽENE

Ono na što bismo vam svakako htjeli skrenuti pozornost je Anjin prevoditeljski i izdavački prvijenac u kojeg je utkano mnogo ljubavi i želje da svakoj čitateljici donese ljubav, mir, spokoj, uzbuđenje, utjehu, snagu, nadahnuće… Zapravo, slobodne ste protumačiti i preuzeti poruke prema vlastitom osjećaju i vlastitim potrebama.

Hrvatsko izdanje © SVE U JEDAN, 2016., Anja Grubiša. Artwork © Vedrana Valenčić
Hrvatsko izdanje © SVE U JEDAN, 2016., Anja Grubiša. Artwork © Vedrana Valenčić

Radi se o knjizi Mirande Gray, Duhovne poruke za žene – ženska mudrost i menstrualni ciklus, koja će sredinom rujna dobiti svoje hrvatsko izdanje. Poruke koje ćete primiti čitanjem ove knjige zasnivaju se na cikličnoj ženskoj prirodi i vodič su za svakodnevni kontakt s božanskom ženom u nama. One su isto tako i nadahnuće, kao i podrška skladnom i ispunjenom ovozemaljskom životu žene u radosti i obilju.

Ove poruke, koliko god su duhovne, zapravo predstavljaju podršku ženi u svakodnevnim situacijama te razvijaju svijest o njihovoj specifičnoj, promjenjivoj prirodi koja onda zahtijeva i promjenjivi pristup duhovnosti. One su duhovne i vrlo praktične, ali istovremeno i ovozemaljske.

Pretprodaja traje sve do 15. rujna, a svoj primjerak možete naručiti ovdje. Sigurni smo da će vam čitanje i proučavanje ove knjige pomoći u njegovanju vaše ciklične ženske prirode donoseći, iz ciklusa u ciklus, novu kvalitetu života.

***

Žene, uzmite kontrolu u svoje ruke i probudite svoju unutrašnju snagu i poboljšajte kvalitetu svog života – kontaktirajte Anju Grubišu putem e-maila (anja.moonmother@gmail.com) ili njezine Facebook stranice.

Komentari