Prirodni modni editorijal

197

KampanjaMiss Dior za jesen/zimu 2012. godine bazira se na zvijezdi humoristične serije Lude sedamdesete, glumici Mili Kunis. Kunis su fanovi vrlo visoko ocijenili ističući egzotični izgled i sposobnost prenošenja emocija na kameri, stoga  je snimanje ovog editorijala više nego opravdano.

Serija fotografija napravljena je na različitim pariškim lokacijama, prikazujući Eiffelov toranj, rijeku Seinu i jednu od gradskih najpropulzivnijih metro stanica. Scenografija i izgled Mile Kunis u ovoj Miss Dior avanturi su izuzetno prirodni. Frizura i šminka su također prirodne kako bi Kunis dobila taj neposredni, stvarni izgled, kojeg fanovi kod nje vole. Kolekcija naglašava ljepotu francuskih znamenitosti, ali i slavi prirodnu žensku ljepotu.

Fotografije koje su u današnje vrijeme nakon raznih fotoshop intervencija, postale umjetne poput skulptura u Madam Tussaud, gotovo su izgubile smisao. Stvaranje kulta nerealnih i nedostižnih ideala ljepote nije dobro za nikoga, a zvijezde poput Mile koje cijene ono što im je majka priroda dala i samo to malo istaknu, pravi su uzori u koje bi se mnogi mogli ugledati. Vjerujemo kako su i Miline mane barem malo „ispeglali“ u procesu obrade fotografija editorijala, samo na puno prihvatljiviji način, tako da je zadržala zrnce svoje osobnosti.

Komentari