Pogledajte haljinu u kojoj će se predstaviti Miss Universe Hrvatske

Plavetnilo Jadrana i crveni zlarinski koralji kao inspiracija za nacionalnu haljinu

708
Miss Hrvatske - nacionalna haljina

Miss Universe Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak za koji dan putuje na najprestižniji svjetski izbor ljepote Miss Universe 2015. koji će se održati u Planet Hollywood resort & Casinu u Las Vegasu.

Barbara će svoje kofere napuniti haljinama Vesne Spose i cipelama Humanic. Među brojnim koktel i večernjim haljinama posebno se ističe nacionalni kostim. Naša Miss će biti prava glamurozna diva u haljini inspiriranoj plavetnilom Jadrana i crvenilom zlarinskih koralja, garantira dizajnerica Vesna Pretković, koja se pobrinula za sve Barbarine svečane stylinge.

Miss Hrvatske crvena haljina“Večernje toalete u kojima će Barbara blistati u Las Vegasu ručni su rad, umjetnička djela koje krasi vrhunska kvaliteta i dizajn. Barbara će nositi desetak Vesna SPOSA kreacija koje će također biti obogaćene autohtonim dodacima rađenim od predivnog jadranskog crvenog koralja. Biti će unikatna, prelijepa i jedinstvena”, ističe dizajnerica.

Nacionalni poklon za humanitarnu aukciju također je neizostavan dio ovog izbora ljepote. Barbara će sa sobom ponijeti vrijednu grafiku jednog od najrenomiranijih hrvatskih slikara Zvonimira Mihanovića.

Licenca izbora Miss Universe je sve do ove godine bila u vlasništvu američkog milijardera Donalda Trumpa, no zbog svoje kandidature za predsjednika SAD-a, licencu je prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG.

Komentari