Otkriveni Zarini ‘tajni simboli’ na etiketi koji će vam pokazati trebate li manji ili veći broj odjeće

2774

Iako su se mnogi od nas zatekli u situaciji da ne znaju hoće li se kupljena odjeća povećavati, smanjivati ili istinski odgovarati navedenoj veličini na etiketi, ispada da nam je ovaj mali Zara trik cijelo vrijeme bio pod nosom.

Pošteno je reći da kupnja odjeće može biti apsolutna noćna mora. Ponekad se možete uvući u manju veličinu i osjećati se apsolutno nevjerojatno, a ponekad možete kupiti tri puta veću veličini i dalje se truditi zatvoriti patentni zatvarač. Ako ste ikad kupovali u Zari, znat ćete o čemu pričamo. Ali, što ako vam kažemo da postoji skriveni trik koji vam govori trebate li naručiti odjeću svoje veličine ili veličinu manju ili veću?

Korisnik TikToka, koji se zove coookiemonster210  tvrdi da Zarina odjeća ima tajni simbol na etiketu, koji vam govori hoće li biti u skladu s vašom veličinom ili dijelovima. Niste sigurni koju veličinu dobiti u Zari?” pita korisnica TikToka prije nego što pokaže etiketu.

“Ako je na etiketi sivi kvadrat, to znači da je veličina normalna. Uzmite svoju normalnu veličinu”, kaže korisnica TikTok-a, prije nego što se prebaci na naljepnicu koja ima trokut “Trokut simbolizira manji kroj odjeće.” Video možete pogledati na ovoj poveznici.

zara
Izvor: Screenshot TikTok
dsd
Izvor: Screenshot TikTok

Iako su mnogi korisnici TikToka odgovorili istaknuvši kako različiti oblici predstavljaju različite tipove Zara odjeće, Officially Outfits kaže da se video temelji na tome kako svaka kolekcija odgovara osobi.

“Dakle, gospođa koja radi u registru u osnovi mi je rekla da sve što ima kvadrat znači da odgovara vašoj veličini i da sve što ima trokut znači da trebate kupiti veći broj,” kazala je ova korisnica TikToka.

Izvor: Mirror

Komentari