Od sada se možete voziti na svojoj prtljazi

Sljedeći put kad budete išli na putovanje, nećete morati tegliti za sobom tešku i masivnu prtljagu, jer je američka tvrtka Modobag dizajnirala prvi motorizirani i ‘smart’ kufer.

196
Photo: screenshot/video

Američki poduzetnik Kevin O’Donnell došao je na ideju prtljage koju se može voziti dok je putovao s djecom i vukao ih za sobom na kuferima. “Zašto ne bismo mogli voziti prtljagu? Bilo bi lakše i brže”, rekao je. Zatim se udružio s prijateljem Boydom Brunerom koji je zaljubljenik u motocikle te je upravo on realizirao O’Donnellovu ideju.

Modobag prtljagu možete voziti otprilike 9 km/h u jednom punjenju. Vrlo je lagana i bez ikakvih se problema može transfomirati u ‘normalan’ kufer kojeg možete vući za sobom.

Iako je prtljaga koju možete voziti zanimljiva sama po sebi, opremljena je s dvostrukim USB utorima za svu vašu elektroniku te opcionalnim GPRS-GSM mrežama.

Što vam više treba od prtljage? Praktična je, brza, možete ju voziti po aerodromu… Mi bismo se definitivno htjeli provozati na svojim kuferima, djeluje superzabavno!

Komentari