Novi Jack Daniel’s s okusom breskve idealno je osvježenje za nadolazeće ljetne dane!

16

Jack Daniel’s poznati je viski koji se proizvodi još od 1866. godine u Tennessee-u u Americi, a omiljeno je piće mnogima diljem svijeta. U Divljem zapadu kauboji su uživali u svakoj kapljici ovog alkoholnog pića, a u modernijem vremenima ovo piće proslavili su brojni glazbenici koji su ga osim pili, nosili natpis brenda na popularnim majicama.

Nova linija Country Cocktails sastoji se od slada pomiješanog s voćem koja se lako pije i idealna je za trenutke kada vam treba nešto slatko i osvježavajuće. Okus breskve prvi puta izašao je 2017. godine, a ljudi su s oduševljenjem otkrivali čari pića od slada koji ima prirodni okus breskve i opisan je kao osvježavajući okus s južnim šarmom.

Novi Jack Daniel’s s okusom breskve dolazi u pakiranju od šest boca, a sadrži 4,8 % alkohola. Ovo osvježavajuće piće lijepo će vas opustiti i idealno je za lagano pijuckanje dok uživamo u ljetnim danima i večerima koje su ispred nas s najdražim nam društvom.

Osim breskve postoje i okusi limunade, lubenice, trešnje, crni Jack Cola, bobičaste pite i južnog citrusa koji nam pružaju pravi božanstveni doživljaj popraćen najsočnijim voćem. Toliko izbora, ali što je tu je. Ne preostaje nam ništa više nego svakoga dan isprobati novi ljetni okus!

Komentari