Nova revolucija u modi? Haljina koja je nastala uz pomoć spreja

129

Haljina supermodela Belle Hadid bila je doslovno svježe napravljena na pisti na Tjednu mode u Parizu tijekom predstavljanje kolekcije Coperni Womenswear proljeće/ljeto 2023. Naime, uz pomoć spreja, na licu mjesta kreirana je haljina. Coperni je poznat po svojim odvažnim stilovima, a brend je postao viralan u travnju zbog njihove torbice od ručno puhanog stakla, koju su nosile Kylie Jenner i Doja Cat.

Izašavši na modnu pistu, Bella Hadid isprva je bila u toplesu. Nije nosila ništa osim tangi i štikli s visokim potpeticama. Jednom je rukom pokrila grudi, dok joj je kosa bila zalizano podignuta. Strateški su raspršili debeli bijeli lateks oko njezina torza, stvarajući neprozirni sloj dok je model mirno stajao, namještajući ruke.

Na Belli Hadid potom je uživo naslikana futuristička Copernijeva slip haljinu za veliko finale modne revije. Na kraju se stvorila čvrsta haljina midi dužine s prorezom do bedra i rukavima koji su padali preko ramena.

Sestra Gigi Hadid stajala je mirno dok je tim stručnjaka, predvođen dr. Manelom Torresom, direktorom tvrtke Fabrican Ltd i izumiteljem tkanine za prskanje, kreirao minimalističku haljinu.

Haljina je savršeno pristajala uz Belline obline dok se šetala modnom pistom

Suosnivači Sebastien Meyer i Arnaud Vaillant, koji su se vjenčali na osamljenom grčkom otoku prošle godine, poznati su po pomicanju granica modne tehnologije.

“To je naše slavlje ženskih silueta iz prošlih stoljeća“, rekao je Arnaud uoči revije. “I htjeli smo ažurirati našu estetiku na odrasliji i znanstveniji način. Željeli smo posvetiti ovaj trenutak dr. Torresu, jer toliko poštujemo ono što on radi”, objasnio je dalje Arnaud.
“Osjećali smo da je apsolutno neophodno da on vodi izvedbu što iskustvo čini još čarobnijim.”

Izvor: Times of India

L.B.

Komentari