Nova inovativna turistička karta grada Kastva!

336
kastav

kastavKao sve poželjnija turistička, izletnička i ujedno sve više boravišna destinacija, Kastav bilježi ove godine porast u noćenjima i dolascima za više od 20 posto, što je dovelo i do povećanja kapaciteta u obiteljskom smještaju.

 ”Izdavanjem nove i multifunkcionalne turističke karte grada Kastva, kao inovativne kombinacije mape, brošure i razglednice grada, izlazimo već sada, u pripremi sljedeće turističke sezone, u susret posjetiteljima na način da se za razgled, kupovinu i pozdrav iz Kastva koriste jednim odnosno istim interaktivnim komunikacijskim alatom. Riječ je, u stvari, o tri destinacijska promotivna instrumenta u jednom što predstavlja inovativan i interaktivan iskorak Kastva kao turističke i izletničke destinacije”, izjavila je Dolores Kukurin, direktorica Turističke zajednice grada Kastva povodom izdavanja nove karte ovog povijesno živopisnog  nekad upravnog, ekonomskog i kulturnog središta Istre i Primorja, sazdanog na 365 metara visokom brijegu iznad Kvarnera.

kastav

Turistička karta sadržava pregled svih kastavskih smještajnih kapaciteta, gastro – enološke ponude, povijesnih, sakralnih i muzejskih znamenitosti te drugih sadržaja s kontakt informacijama odnosno podacima i poveznicama sa internetskim stranicama i aplikacijama.

Na samoj naslovnici je tekst o gradu kao i prostor za klasičnu razglednicu, dok se na poleđini nalazi ilustrirana karta grada s točkama od interesa za posjetitelje i popratnim tekstom osmišljenog u vidu svojevrsne šetnje kastavskim gradskim prostorom.

Komentari