Nokti u trendu

601

Istina je da smo postali opčinjeni lakovima za nokte. I sad kada je napokon zasjalo sunce, a naša zimska odjeća pospremljena u ormar, najbolji način za probuditi želju za ljetnom manikurom jest pokazati vam koji će se lakovi za nokte „nositi“ idućih mjeseci.

U trendu su boje i samo boje :). Razne nijanse žute, crvene, ružičaste, narančaste, zelene i plave neka krase vaše nokte. Za one manje odvažne i one koji ne preferiraju boje, tu su razne nijanse neutralnih boja; beige, sive… Naše parfumerije imaju u svojoj ponudi veliki izbor ovakvih lakova i zato trk u najbližu po svoju omiljenu boju.

I brojne poznate osobe obožavaju ovaj trend.

U posljednje se vrijeme može vidjeti i kako poznate osobe imaju stiletto nokte. Riječ je o noktima čija je ploča oblikovana tako da se sužuje pri vrhu u blagi špic. Da bi se mogao postići takav oblik oni moraju biti poprilično dugi, što otežava obavljanje raznih poslova. „Nespretni“ su i zato ja ostajem vjerna kraćim noktima.

Hoćete li prihvatiti neki od ovih trendova je manje bitno, najvažnije je da su nokti njegovani, lijepo oblikovani i „uredni“.

[nggallery id=33]

Sweetie Ines

Komentari