NK Rijeka igrat će u novim dresovima, predstavile ih zgodne plivačice

69

NK Rijeka predstavila je svoju novu kolekciju dresova, u kojima će dečki otvoriti novu sezonu Superkupa utakmicom s Dinamom u Zagrebu.

Od starih se dresova tri nove garniture razlikuju po malo osvježenom križu na prsima igrača, a grb kluba sada je smješten ispod vrata. Dresove predstavljaju članice kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris. Modeli u promotivnom videu su plivačice Matea Butorac i Magdalena Radovčić.

NK Rijeka obnovila je još i suradnju s mariborskom osiguravajućom kućom Sava, koja im je glavni sponzor. Suradnja se pokazala uspješnom, a novim ugovorom trajat će do kraja sezone 2022./2023. Sava osiguranje drugi je najveći osiguratelj u regiji.

“Suradnja sa Sava osiguranjem pokazala se više nego uspješnom što najzornije pokazuje osvajanje naslova prvaka i dva Kupa Hrvatske, te nastup u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige”, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, a prenosi Nogometplus.

Uz suradnju sa Savom potpisan je ugovor i s Hanza Media, u koji se ubrajaju Sportske novosti, Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Globus.

Komentari