Nina Kraljić u finalu Eurosonga!

453

Eurosong je jedan od najgledanijih TV spektakala na svijetu, kojeg se poprilično ozbiljno shvaća u većini od 42 zemlje sudionice. Ako ne vjerujete, pogledajte samo frku koja se digla kad smo mi objavili da odlazimo s natjecanja, pa kasnije kako se vraćamo, pa da na natjecanje ide Nina Kraljić, čiju pjesmu ktome rade stranci (tu su se digli i frktali čak i ljudi koje smo kasnije stavili u eurovizijski žiri, valjda kao utjehu). Uz to, na društvenim mrežama redovito padaju rekordi u eurovizijskim večerima po količini statusa i tweetova.

Amerikanci također gledaju show i zaista su željni sudjelovati, a jednom će to konačno i poći za rukom ove godine. Naime, Justin Timberlake će premijerno izvesti svoju novu pjesmu upravo na finalu Eurosonga u subotu 14. svibnja u švedskoj prijestolnici Stockholmu.

No, nas naravno više zanima kako će proći Nina Kraljić, jer večeras je prošla prvu polufinalnu večer i s mnoštvom pohvala za izvedbu i scenski nastup, a pogotovo kreaciju Juraja Zigmana, s prilično visokim očekivanjima može čekati finale. Ovo je ujedno i prvi nastup Hrvatske u finalu nakon 7 godina odsustva, ne samo zbog pauziranja od natjecanja 3 godine, već i niza ne toliko uspješnih pjesama. Sada konačno imamo pjesmu koja je ‘dobro legla’ i kladioničarima, koji joj prognoziraju odličan plasman u završnici.

Službeni portal Eurosonga proglasio je Ninu i za Miss Eurosonga!

Osim Hrvatske, u finale su se večeras plasirali i Azerbejdžan, Rusija, Nizozemska, Mađarska, Austrija, Armenija, Češka, Cipar i Malta.

Nina, sretno u subotu, vjerujemo u tebe!

Komentari