Nina Badrić snimila videospot za “Čežnju”

232

U jednoj od najljepših vila na Mediteranu Grupacije Adriatic Luxury Hotels, Nina Badrić ekranizirala je stihove svoje nove pjesme “Čežnja”.

Videospot je snimljen u Dubrovniku u čuvenoj Vila Šeherezada uz čiju se povijest vežu najljepše priče, pa i one o čežnji. Čaroban ambijent vile u prelijepom sv. Jakovu savršeno je dočarao emociju Ninine “Čežnje”.

“Za Dubrovnik me vežu mnoge lijepe uspomene, te je moja želja bila snimiti spot baš u tom prekrasnom gradu. Dubrovnik je čežnja. ‘ČEŽNJA’ je moj život”, kazala je Nina Badrić o odabiru destinacije za snimanje videospota.

Glazbena diva autorica je stihova ove pjesme, a glazbu potpisuje zajedno s dugogodišnjim suradnikom Antom Gelom. Dubrovnik – perla Mediterana, Vila Šeherezada u svom čarobnom miru i ljepoti, Stradun – jedna od najljepših ulica svijeta, redatelju Darku Drinovcu bili su dodatna inspiracija za snimanje ovog videospota.

Novi videospot na malim ekranima se očekuje kroz 15 dana, do tada možete na Youtubeu pogledati lyrics video na donjem linku:

Pjesma “Čežnja” već uveliko osvaja radijski eter, a u samo nekoliko dana zauzela je vrhove mnogih top lista i po mnogima je nasljednica “Čarobnog jutra”.

Komentari