Dizajnerica Anita Pokrivač, koja je nedavno predstavila i svoju novu jesen/zima kolekciju, ovih dana slavi treći rođendan svoga branda, a koji je bio savršena inspiracija za snimanje kampanje i lookbooka.

nikolina miletic pokrivac 2

Predivna nova kolekcija inspirirana samouvjerenom, domišljatom i svestranom ženom, koju je u ovoj modnoj priči utjelovila prelijepa Nikolina Miletić, sadrži dnevne varijante te večernji look savršen za nadolazeće blagdane.

nikola miletic pokrivac 3

Haljinice u modernim boljama izrađene od pliša, po čemu se ova dizajnerica posebno ističe te majice i karirane suknjice, kako nam otkriva Anita, ponovno se vraćaju ove sezone u modni svijet.

nikolina miletic pokrivac 5

Uz haljinice za mamu, dizajnerica i ovoga puta predstavlja malenu inačicu za mamine princeze.

nikolina miletic pokrivac 7

Velika novost u Anita Pokrivač brandu ove zime su i pletiva od 100% vune u obliku prsluka, ponča i kapa koji ovoj kolekciji daju streetstyle touch, a već dobro prepoznatljive asimetrične tunike ove sezone pojavljuju se u kombinaciji s neizostavnim resama.

nikolina miletic pokrivac 6

“Nova kolekcija je zapravo miks moga osobnog stila kroz radni dan, prikazuje vrijeme provedeno s mojom kćeri… koji vikendom obično volim začiniti chic elegancijom i najdražim štiklama te se osjećati onako kako to zaslužuje svaka žena, božanstveno.”, naglašava dizajnerica.

nikolina miletic pokrivac 8 nikolina miletic pokrivac 4 nikolina miletic pokrivac 3

Fotografije: Ivan Lacić
Make up: Dijana Sajko/Dianne make up
Nakit: Modni Nakit Primavera
Hair: frizerski studio Antimoda