Neodoljive Vanja Halilović i Antonija Stupar Jurkin blistaju u novoj kampanji dizajnerice Martine Ješe

88

Poznata hrvatska dizajnerica Martina Ješe snimila je kampanju za ljetnu kolekciju na ulicama Zagreba, a zaštitna lica nove očaravajuće kampanje povjerene su Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović.

Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove. 

Haljine su prepoznatljive po vrhunskom kroju i istančanoj modnoj estetici, dizajnerica je i ovog puta naglasila igru krojeva i još jednom pokazala svoje umijeće u izradi odjevnih  kreacija koje su sve, samo ne svakidašnje.

“Na snimanju je bilo odlično, s Martinom i Vanjom družim se i privatno,  tako da je snimanje prošlo zabavno i opušteno. Njene Kreacije su prelijepe, jedinstvene, ženstvene i elegantne, tako da smo uživale snimajući ih”, izjavila je Antonija.

vanja antonija haljine

“Vizija snažne i neovisne Cataleya žene koja stoji iza svojih stavova i bori se za njih bez obzira na mišljenje okoline je bila inspiracija i vodilja nove kolekcije koju je briljantni Šime Eškinja zaokružio i realizirao na svoj jedinstven način i tako je nastala ova snažna i sjajna modna priča koja vas ne može ostaviti ravnodušnima”, izjavila je dizajnerica.

Kolekcija je snimljena u suradnji s najboljim hrvatskim modnim stručnjacima. Fotografije kampanje potpisuje Šime Eškinja, jedinstveni make-up osmislila je vizažistica Sanja Agić, a frizure tim frizerskog salona “Franić” .

antonija i vanja kolekcija

Komentari