Nadogradnja stila: Evo kako svoju odjeću možete pretvoriti iz beživotne u luksuznu

132
moda

58% žena odabire svoju odjeću na temelju čimbenika koji ih čine da se osjećaju bolje u vezi sebe, s teksturom mekane kože od maslaca i 100% svile koja može povećati samopouzdanje, sreću i osnaživanje.

Međutim, ponekad može biti teško odabrati odjeću koja vam daje osnažen, ali luksuzan osjećaj. Imajući to na umu, stručnjaci suvremenog sportskog luksuznog brenda AN-Y1 željeli su podijeliti neke od najboljih savjeta u industriji koji vam mogu pomoći da svoju odjeću pretvorite iz beživotne u luksuznu, dajući vam samopouzdaniji i osnaženiji osjećaj.

Savjeti stručnjaka kako svoju odjeću pretvoriti iz beživotne u luksuznu

1. Odabir pravih kombinacija boja

Bež i kadulja

Bež i kadulja mogu se kombinirati kako bi vašoj odjeći dali svjež, elegantan izgled. Neutralne boje kao što je bež bezvremenske su i u njih se uvijek isplati ulagati, a u kombinaciji sa suptilno zelenom kao što je kadulja, vašem stilu ona dodaje suptilan dašak boje i luksuza. Ovaj upečatljivi spoj može biti izvrstan za svaku priliku ili događaj, zbog neutralnih tonova i stilskog dojma koji pružaju.

Crno i bijelo

Uobičajena osnovna kombinacija, crna i bijela bezvremenski su i pouzdani spoj. Obje boje mogu odgovarati gotovo svakoj prilici i mogu dodati elegantan dojam vašoj odjeći. Bilo da se odlučite za blok boja ili crno-bijeli ispis/uzorak, ovaj monokromatski efekt može dodati onaj sofisticirani dojam svakoj odjeći, za svaku priliku.

Svijetloplava i narančasta

Kombinacija ove dvije komplementarne boje može odmah učiniti da se vaša odjeća više ističe zahvaljujući njihovim kontrastnim nijansama. Plava i narančasta bezvremenske su i elegantne, što znači da ćete, bez obzira na to da odlučite li upariti ove boje, primijetiti da vaša odjeća poprima novi oštar dojam. Bilo da odlučite kombinirati ove boje u svojoj odjeći ili dodati luksuznu boju svojoj odjeći s modnim dodatkom, ove će prekrasne nijanse uvelike pomoći da vašu odjeću učinite manje beživotnom i više modernom.

2. Nošenje odjeće koja lijepo stoji

Ima puno ljudi koji su kupili neki odjevni predmet i osjetili da im ne stoji tako dobro kao što su se nadali. Međutim, većina dizajnerske odjeće napravljena je da zadrži svoj oblik i izrađena od najfinijih materijala, stoga ne čudi da dizajnerska odjeća može trajati još mnogo sezona. Svaki odjevni predmet koji kupite ulaganje je u vaš ormar, a osiguravanje da odjeća bude visokog standarda i da vam pristaje na odgovarajući način može uvelike pridonijeti stvaranju dojma u svakoj prilici. To ne znači da trebate potrošiti bogatstvo na beskrajne komade dizajnerske odjeće. Jednostavno odaberite nekoliko komada koji su zaista svestrani kako biste ih mogli aktualizirati i stalno nositi; kaput, super pristajajuće traperice, mala crna haljina.

3. Miješanje high-street mode i bezvremenske luksuzne mode

Ako želite postići taj luksuzni dojam koristeći komade visoke ulične mode, kombinirajući ih s bezvremenskim dizajnerskim komadima možete odmah stvoriti dodatni luksuzni dojam u vašoj odjeći. Luksuzni komadi mogu funkcionirati iz sezone u sezonu, čineći ih zimzelenim komadima koji mogu pojačati finoću vašeg izgleda. Primjeri ovih vrhunskih dizajnerskih proizvoda uključuju predmete kao što su jakne ili kombinezoni. Kvaliteta ovih predmeta također znači da vam mogu trajati mnogo dulje vrijeme, što ih čini ključnim ulaganjima koja vašoj odjeći dodaju fascinantan izgled, vrijeme nakon vremena.

Anu Hinduja, kreativni direktor AN-Y1 daje stručne komentare o tome kako ovi savjeti mogu pomoći da vaša odjeća bude luksuzna: “Kada svojoj odjeći želite dati ono malo više, ponekad vrlo jednostavne promjene poput dodavanja dodataka, mogu vašu odjeću pretvoriti iz blijede i beživotne u živahnu. Za mene je luksuz kakav dojam daje materijal  na vašoj koži. Želim se osjećati ugodno. Volim meku kožu i čistu svilu. Važno je da bude jednostavno. Odaberite jedan upečatljivi komad i minimizirajte sve ostalo. Ovo usmjerava pažnju, unoseći sofisticiranost u vaš izgled, a istovremeno je elegantno. Bez obzira na prigodu za koju se odijevate, uključivanje takvih promjena u vašu odjeću ne samo da može učiniti da odmah izgledate moderno, već vam također daje poticaj za samopouzdanje. Važno je da se osjećate sjajno u onome što nosite.”

Komentari