Raskošan summit Paris&New York – prijestolnice luksuza

Sastanak na vrhu nazvan "Volality, Disruption, Shaping the New Future" održao se u predivnoj pariškoj palači-hotelu Potocki, uz sudjelovanje brojnih tvoraca i suradnika luksuza s obje strane oceana, s fokusom na ustanovljavanje perspektivne vizije ekonomije luksuza između Pariza i New Yorka.

100

S mnoštvom okruglih stolova, pokazivanjem najnovijih, inovativnih proizvoda, skup je obilovao poslovnim te individualnim razgovorima i “networkingzima”. Susrete je organizirala CCI Otoka Francuske i trgovinska francusko-američka Komora iz New Yorka. Na jedinstven način su ujedinile brojne luksuzne brandove, poslovne žene i ljude iz Francuske i SAD-a, kao i eksperte renomiranih start-upova.

Pariz i New York su gradovi s najvećim svjetskim ekonomskim potencijalom razvijanja luksuza, jer su ujedno mjesta kreacije, financiranja i komercijalizacije proizvoda. Danas kada digitalna ostvarenja preplavljuju business modele, dvije svjetske prijestolnice luksuza dijele mnoštvo dobara: trenutne trendove, nove uloge luksuza, talente sutrašnjice i promjene tržišta. Brojne konferencije održane tokom jutra zamijenjene su pojedinačnim, poslijepodnevnim susretima i razgovorima između francusko-američkih labela i specijalista luksuza, koji su prisutnima omogućili ostvariti konkretne odnose s New Yorkom ili Parizom.

-Nakon uspjeha prvog izdanja Simpozija održanog prošle godine u američkoj megapoli, sretni smo ponoviti prestižni događaj u Parizu – istakla je Elsa Berry, predsjednica francusko-američke Komore. Cilj manifestacije ujediniti mnoštvo marki i stručnjaka s kojima je lakše započeti komplicirane konkretne uloge današnjeg svjetskog luksuza. Posebno kada nove tehnologije imaju poseban utjecaj i značenje u njegovom svemiru. Simpozij istovremeno nastoji povezati inovativne brandove iz SAD-a i Francuske s ekspertima i na najbolji način slijediti njihov transatlanski razvoj!-zaključila je predsjednica.

Dzana Mujadzic

Komentari