Poznati hrvatski dizajner ponovno surađuje s brendom Lotto

114

Veoma obojen i grafički privlačan svemir Damira Doma, čuvenog modnog kreatora podrijetlom iz Virovitice, uvjetovao je ponovnu suradnju s talijanskim sportskim brandom “Lotto”. Uspješno pokazana na zadnjim smotrama Pitti Uomo u Firenzzi, kolekcija za nadolazeći hladni period već je u prodaji. Može se nabaviti u milanskim i pariškim showroomovima koje stilist posjeduje u oba modna centra.

Oko stotinu različitih ženskih i muških odjevnih predmeta posjeduju reinterpretaciju amblema “Lotto” koji se više ne pokazuje dužinom rukava ili hlača, nego ga nadahnuti dizajner prišiva uvećanog na grudi ili “omotava” oko nogu. Sastavljena od streetweara i tehničkih materijala, kolekcija ističe klasične nijanse: maslinasto zelenu i smeđu, maglenu, crnu, bijelu pa pastelno plavu i zagasito ljubičastu za muškarce te lila i tamno crvenu, upućene ljepšem dijelu čovječanstva.

Poznati i traženi opskrbitelj mnoštva svjestskih nogometnih ekipa, “Lotto” novu liniju sportske odjeće dopunjava posebnim izborom tenisica među kojima su i čuvene Brazil Select Damir Doma, nadahnute vintage kopačkama.

Prošlog lipnja su “Lotto” i Damir Doma predstavili njihovu prvu “capsula” suradnju u Milanu, gdje od sada hrvatski dizajner upravlja svojim, brojnim prostorima i prodajnim punktovima rasutim na četiri strane svijeta.

Džana Mujadžić

Komentari