Mila Jovovich muza pariškog branda “Balmain”

323

Pariška modna kuća “Balmain” angažirala je uvijek zanosnu Millu Jovovich koja ni sa 43 godine nije izgubila svježinu, dopadljivost te besprijekoran izgled. Glumica, kreatorica i model, zvijezda je posebnog filma u kojem predstavlja jesensko-zimsku kolekciju poznatog labela pod nazivom “Volumen 1”, kojom je kreator Olivier Rousteing započeo novu komunikacijsku strategiju.

Video je ostvario Jake Nave, a fotografije An Le. Na pariškoj konferenciji za tisak, čuveni stilist je istaknuo:

-Nismo mogli naći bolju manekenku od Mille. Nadarena je, a bila je jedna od mojih najdražih filmskih junakinja – nekoliko puta sam imao viziju za sva ostvarenja u kojima je glumila. Idealna je predstavnica branda “Balmain” jer je jaka i staložena. Uz sve to je prelijepa, a oživljava nanovo moderni i traženi glamur 90-ih godina prošlog stoljeća.

Posjeduje jedinstven izgled, neodoljiva je i savršeno fascinantna. Ovim projektom smo željeli poslati značajne poruke klijenteli, a ona nam je to omogućila. Htio sam pokazati kolekciju na novi i neočekivan način. Sa suradnicima sam odlučio ostvariti koncepcije, sasvim različite od pokazanih. Upotrijebili smo osobnije i konkretnije načine reklamiranja u posebnom ugođaju. Jovovich je sve izvela na profesionalan i teatralan način.

Manekenka je potvrdila je svoje zadovoljstvo zbog sudjelovanja u projektu:

-Na snimanju mi je fotografkinja pokazala mnoštvo mogućnosti kretanja i ponašanja -lupanje stopalima i povlačenje stolica pa promjene mjesta! Redatelj me snimao pažljivo, ističući moje oči, usne, ruke… Pokazao me pod najljepšim svjetlom i u najboljoj formi. Jednostavno sam bila sublimirana te sam odlučila postati dio projekta, udruživši i moje kreacije.

Džana Mujadžić