Veliki modni i prodajni centar BHV, smješten u blizini gradske glavne općine Hôtel de ville, u središtu privlačne četvrti Marais, pokreće početkom rujna veliku operaciju u slavu i čast najpoznatijeg Disneyevog junaka crtanih romana Mickeya Mouse.
Čuveni miš će se nalaziti u velikim izlozima i na svakom katu do kraja rujna, a već se sna da će se igrati produženja u prostoru posvećenom igračkama, do sljedećeg Božića. Francuzi žele naglasiti kako je značajno da je slavni Disney poticao iz njihove oblasti Normandie i zapravo, se prezivao D’Isigny.

Pod nazivom “BHV Marais loves Mickey Mouse” specijalni projekt sljedeceg početka školske godine biti će u obliku mnoštva pop-up sterea. Ostvariti će se i privremeni Disney Store na petom katu, pokraj prostora za igračke. Na ulazu u centar sakupiti će se proizvodi ostvareni za operaciju. Dekorativni ukrasi, modni dodaci i proizvodi će biti dio posebne kolekcije.Otvoriti će se kapsula ženskog djećjeg i muškog Prêt-à-porter, pa linija majica koje se mogu personalizirati. koje potpisuje vlasnik- Galeries Lafayette.
Scenografija izloga i svih razina magazina isto kao i mnogobrojne, raznolike animacije će kompletirati dispozitiv.
Istovremeno će i drugi pariški magnat “Monoprix” u svojim veoma brojnim trgovinskim centrima ostvariti modnu kolekciju s amblemom slavnog miša što se lansira 30 kolovoza.

Džana Mujadžić