Galski brand “Sweet pants” sve poznatiji!

224

Galski modni brand “Sweet pants” započinje uspješnu proizvodnju odjeće za plažu privlačnim jednodjelnim ženskim kupaćim kostimima printanih uzoraka ili zanimljivih natpisa po zajedničkoj cijeni od 75 eura. Muški modeli hlačica različitih krojeva i uzoraka dostupni su za 85 eura.

Kolekcija je praćena progresivnom diverzifikacijom labela, koji je počeo s radom 2012. godine zahvaljujuči sposobnosti dvojice fashion entuzijasta: Jackyja Attala i Benjamina Kalfona. Usavršena u proizvodnji sportske odjeće i jogging modela, marka postiže značajne uspjehe na tržištu raskošnom ponudom modnih dodataka, putnih kofera i torbi, zanimljivim majicama, upravo investirajući u nove segmente poput košulja i jakni, u suradnji s labelom “Schott”.

Nastavlja proizvodnjom perspektivnih pernatih kaputića i mantila, razvojem mreže prodavaonica i prodajnih punktova u cijeloj Francuskoj, posebno Marseilleu i Parizu. U Nici se ustaljuje u svom velikom, trgovinskom centru “Cap 3000”. Nove kolekcije različitih deklinacija printane odjeće te novih materija i posebnih nijansi, sviđaju se potrošaćima Lyona i Aix-en-Provence.

Džana Mujadžić