Dita Von Teese predstavila kolekciju rublja

326

Dita Von Teese je upravo otkrila svoju novu kolekciju donjeg rublja, koju osobno reklamira pod nazivom “Von Follies”. Kraljica jako sofisticirane post burleske, ondosno estetičkog skidanja, predivna je na tek objavljenim fotografijama.

Iako se bliži četrdesetom rođendanu jer je rođena u michigenskom gradiću West Branchu, 28. rujna 1972. godine, sačuvala je savršeno i istesano tijelo na kojem joj zavide jako mlade djevojke. Njezine kreacije što odišu glamurom i posebnim senzibilitetom, biti će u prodaji slijedeće veljače, najprije kod australskog brenda “Target” u čijim će se prodavaonicama moći kupiti po cijenama od 17 do 79 australskih dolara, što znači od 12 do 57 eura.

Pravog imena Heather Renée Sweet, manekenka, plesačica i striptizeta, Dita Von Teese je karijeru i započela kao prodavačica rublja u rodnom gradu, sa samo 13 godina. Studirala je dekoraciju kostima u Kaliforniji i doslovice se zaljubila u odjeću Zlatnog doba Hollywooda, što će reći 40 i 50 godina, prošlog stoljeća.

Snimila je i nekoliko jako estetičnih porno filmova sa Dodie Von Gotha Shibarie. Bivša supruga Marilyna Mansona, pozirala je fotografima poznatih časopisa: “Playboy”,”Citizen K”, “Penthouse”,”Maxim”, “Titler”, “Bizarre i Inted”. Životna suputnica dobro mlađeg francuskog grofa Louis-Marie de Castelbajaca, sina poznatog modnog kreatora, Dita Von Teese je uspješno reklamirala kozmetku “MAC” i odjeću branda Wonderbra, čija je također stilistica. Na svjetskim podijima je nosila odjeću Marca Jacobsa, Louisa Vuittona ili Cartierov pa Chopardov nakit, kao i čuvene cipele Christiana Louboutina.

Ne zapostavlja ni nastupe u planetarnim hramovima intelektualnog striptiza, a nedavno je učestvovala u jednoj epizodi čuvene tv serije”Crime Scene Investigation”, koju je oformio Anthony E.Zuiker.

Dzana Mujadzic

Komentari