Blake Lively fashion kraljica Cannesa

Za Teklić uživo iz Cannesa - Džana Mujadžić!

161

U četvrtom mjesecu druge trudnoće, privlačna 28-godišnja glumica Blake Lively, pravog imena Blake Ellender Brown, sretna je i sa stilom pokazuje svoje sklonosti ka eleganciji i raskošnom odijevanju. Očekujući sretan događaj sa suprugom, kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom, za kog se udala prije četiri godine, neprestano mijenja toalete rado pozirajući, na veliku radost fotografa i paparazzija kojih u Cannesu ne nedostaje.

Za predstavljanje filma “Café Society” odabrala je kombinezon kolekcije visoke mode, Juana Carlosa Obando i Louboutinove espadrile. Zatim se pojavila u toaletama talijanskih kuća “Versace” i “Valentino” unapređujući wavy frizure. Njeguje i retro izgled, što se uklapa u Allenov film o Zlatnom dobu Hoollywooda.

Na večeri koju su zajednički organizirali brend “Chanel” i francusko izdanje magazina “Vanity Fair”, neprikosnovena junakinja masovno gledane TV serije “Gossip Girl” se odjenula u boje Francuske, uspješno predstavivši svoj “soo french” izgled, zahvaljujući umijeću marke “Barrie”.

Mini oprava Giambattiste Valli je otkrila duge i lijepe noge glumice, visoke 178 cm, koja je pompozno predstavila photocall svog drugog filma nazvanog “The Shallows”, zanimljivog i suvremenog remakea čuvenih “Ralja”.
Posebnu pažnju je izazvala i oprava, odmah nazvana “Pepeljuga” koju potpisuje Vivienne Westwood, kao i kraljevsko plava haljina “Ateliera Versace”, što će zacijelo uci u canneski arhiv elegancije i luksuza.

Džana Mujadžić