Mob wife estetika preuzela je tron clean girl izgledu

135

Nova godina, novi stil. Dok je kontroverzno nazvana estetika “clean girl” možda bila snažno prisutna na društvenim mrežama od 2022. ove godine to se mijenja.

Naime, ove ćemo godine ukinuti zalizane punđe, šminku “bez šminke” i neutralne palete boja. Zapravo, jedan kreator predviđa trend koji se najbolje može opisati kao antiteza “clean girl” – a to je “mob wife”.

Kreatorica Kayla Trivieri na TikToku predstavila je ključne elemente ove estetike. “Svi moramo zakoračiti u našu eru mafijaških žena. Već vidimo otiske geparda, šljokice, blještavilo, glamuroznost, krzna, veliku kosu,” kaže Trivieri u videu koji već ima više od 1,4 milijuna pregleda.

U objavi na TikToku, ona spominje Carmelu Soprano, koju je slavno utjelovila Edie Falco u HBO-ovoj seriji Obitelj Soprano. “Ima veliku kosu, gomilu nakita… mislim da se hrabri glamur vraća jer tko ne želi biti ovakav? Era mafijaške žene govori o tome da se pokazuješ kao najsamouvjerenija osoba. Utjelovljuje energiju ‘ja ne šefujem, ja sam šef’. Predstavlja matrijarhat i našu moć, mi vodimo glavnu riječ.” Video možete pogledati OVDJE.

 

Komentari