Mala modna avantura na Čajnom trgu u Rijeci

51

Art Modis, Avanture malih okica i Samovar bar organiziraju Malu modnu avanturu koja će se održati 18 .rujna u 19 sati na Čajnom trgu u Rijeci! Mali manekeni Art Modisa na modnoj reviji predstavit će modele brendova Minami, Rozita Design, Zekko Kids, Baby Leka i cipelice Deichmann. Reviju će upotpuniti pjesmice u izvedbi Glazbenog vrtuljka te plesna skupina Flash Dance Unit. Događanje vode mali voditelji Udruge Foliot. Mole se posjetitelji da poštuju aktualne epidemiološke mjere i preporuke.

Udruga za modu i kulturu Art Modis, koja djeluje kao modna agencija  koja organizira razna modna i kulturna događanja te nudi korištenje opremljenog foto studija sa uslugom stylinga i make-upa, te svega što je potrebno za modnu, kulturnu i reklamnu djelatnost. Putem tečajeva osposobljava djecu i mlade za rad u modnom svijetu, te ih uključuje u sudjelovanje na modnim revijama i snimanjima. Udrugu vode visoko profesionalne osobe s dugogodišnjim iskustvom.

Portal Avanture malih okica specijaliziran je za djecu i dječje aktivnosti. Na njemu moguće je pronaći sva događanja i aktivnosti za vaše najmlađe u Rijeci i okolici. Uspješno surađuje sa brojnim kulturnim, zabavnim, sportskim institucijama i udrugama, a bavi se i organizacijom dječjih manifestacija.

Samovar bar nastavlja sa organizacijom svih vrsta kulturno-zabavnih manifestacija koje promiću kvalitetu života u Rijeci. Nakon uspješnih pojedinačnih suradnji sa Avanturama malih okica i Art Modisom, ovoga puta zajedno dočekujemo vas i vaše najmlađe na mini glamour na Čajnom trgu.

 

Komentari