Mala čuda tehnike

127

UV sterilizator

violight_phone

Svi vi bakteriofobi, ovaj gadget je nešto posebno za vas. Ako spadate među ljude koji hodaju uokolo s bocama Lysola i anti-bakterijskim maramicama i ne prilaze previše blizu ljudima, imate mali problem. Ali, i na vas netko misli, pa su proizveli Violight UV Cell Phone Sanitizer. Jer, kako proizvođač objašnjava, antibakterijske maramice, dakako, mogu dezinficirati vaš telefon, no bacanje maramice za maramicom nije baš ekološko rješenje.

Ova mala spravica, koja košta 300-tinjak kuna, eliminira 99% bakterija poznatih čovječanstvu (od onih 1% nam nema spasa) i to na telefonima, MP3-playerima, slušalicama i ostalim aparatima prikladne veličine. Radi jednostavno: ubacite aparatić, zatvorite poklopac i pritisnete gumb. Pulsirajuće plavo svjetlo (dobro, dobro, ultraljubičasto) javlja vam da je započeo proces dezinfekcije. Nakon tri minute vaš mobitel, ili štogod, oslobođen je svih bakterija i spreman za upotrebu.

Snowballs Cooling Underwearmogu povećati vašu plodnost

snowballs
Ostati u drugom stanju može biti i nevjerojatno lako i nevjerojatno teško. To znaju oni kojima se desilo (da ne kažem zalomilo) lako, ali i oni koji potomstvo pokušavaju dobiti neko dulje vrijeme. Za ovu potonju skupinu pobrinuli su se neki inventivni ljudi te su proizveli uređaj koji hladi muške gaće. Doslovno. Navodno zato što je čak i znanstveno dokazano da pregrijavanje muških privatnih dijelova može štetno djelovati na plodnost. Dakle, momci, ako planirate zasnovati obitelj naručite si jedan patentirani Snowballs Cooling Underwear komplet za oko 350 kuna.

Radi se o dva para bokserica od organskog pamuka u kombinaciji s gelom koji nakon hlađenja na preporučenu temperaturu, istu drži pola sata i tako hladi već spomenuto područje. Gel se nekako stavlja u bokserice, nije sasvim jasno, ali s kompletom dobijete i opsežne upute, kao i neke druge savjete. Iskreno se nadam da je u uputama navedena i temperatura na koju se gel ohladi da ne bi umjesto „snowballs“ dobili „iceballs“

Briefcase Fitness Center

mobilni fitness
Jeste li možda gledali neki od Iron Man filmova? Niste? Ja jesam, sva tri, nekoliko puta. U drugome dijelu Tony Stark ima fantastičan oklop koji je složen u najobičnijem koferiću. Uz malo računalne intervencije oklop Starka pretvori u uspješnog, bogatog, zgodnog borca za pravdu, što ovdje vjerojatno nije slučaj, ali eto, kofer je, i u njemu možete pronaći cijelu malu teretanu.

Radi se o Briefcase Fitness Centru (Fitness centar iz kofera) pristojne cijene od oko 1700 kuna. Kovčeg se pretvara u portabl teretanu koja vam može omogućiti opak fizički trening. Sadrži sve potrebno za aerobni trening, trening snage te kružni trening.

Kada „odmotate“ kovčeg možete ga koristiti kao izdržljivu podignutu platformu za kardio-vježbe ili pak možete jačati sve skupine mišića koristeći elastične trake. Kako ne biste razbijali glavu time što vam je činiti, s kovčegom dobivate i 4 DVD-a s različitim vježbama te pristup online fitness zajednici gdje možete pratiti live treninge, tražiti savjete itd.

Komentari