Da, dobro ste pročitali. U ovome članku nećemo dijeliti korisne savjete o tome kako bi trebali pripremiti organizam na nadolazeće hladnije dane niti što bi trebali jesti da bi ojačali svoje zdravlje i imunitet.

„Ljeto je gotovo! Sada možete raditi na zimskoj liniji“ – javlja Pauza.hr, vodeći servis za online naručivanje hrane, simpatičnom, ali realnom objavom na svojoj facebook stranici.  I u pravu su ! Nakon svih tih silnih sladoleda, koktela, voćnih salata i razno raznih detox smoothia,  vrijeme je da se prebacimo na malo „jaču“ prehranu i vratimo dobrim starim navikama – paštama i fast foodu!

Brojni Riječani su prepoznali prednosti Pauza.hr pa tako brk maste velikim izborom jela s roštilja iz Citta Vecchia, ukusnom paštom carbonara iz Pizza Place Destina i ćevapima iz Fast Food Tweetyja. A da ne spominjemo sočnu pljeskavicu sa sirom iz Fast Fooda Sedmica čije proporcije zadovoljavaju svačije oči i nepce ili slavonska pizza iz Pizzerije Van Gogh za desert. Pašta s pršutom i gljivama iz Pizzerije Do It idealan je prijedlog za fini ručak, a ukusni hamburgeri jelo su koje dominira fast food-om Brum Brum. Također, Bistro Veseljak svakako će razveseliti svoje gurmane fenomenalnim gulašom s domaćim njokima – za prste polizati !

Pauza.hr je mislila i na one koji paze na svoju liniju i vole jesti nešto laganije. Tako se u online ponudi ističu specijaliteti grčke kuhinje i zdravi smothie iz Fast Fooda Piccola.

A što mislite koja je najčešće naručivana papica stanovnika grada koji teče? Nije teško za pogoditi. Meniju, koji u sebi sadrži pizze, burgere i slasna jela s roštilja s dodatkom pomfrita i raznih umaka, Riječani jednostavno ne mogu odoljeti. Kakva klasika!

S obzirom na to da ste sigurno već ogladnjeli, da bi izbjegli mukotrpan proces telefonskog naručivanja hrane i borbu sa zauzetom linijom, klik klik na Pauza.hr i naručite hranu online – brzo, jednostavno, praktično i pouzdano!