Live The Message

271

Kako bolje iskazati stav i uvjerenja nego odjećom i modnim dodacima. Upravo tom idejom vodila se i Riječanka Dubravka Stanić, pokrenuvši brend Live The Message. Majice i torbe s porukom za ljude sa stavom: Live The Message, uspješno povezuju modu, dizajn i umjetnost domaćih i stranih ilustratora, grafi čkih dizajnera, likovnih umjetnika, dizajnere nakita i modnih dodataka koji iznose svoje umjetničke ideje i prenose ih na jedinstvene odjevne predmete i asesoar.

Live The Message koncept prkosi današnjem sveprisutnom manijakalnom konzumerizmu i vraća naglasak na individualnost i kreativnost pojedinca izražene kroz njegov vlastiti stil, istovremeno demistifi cirajući dizajn kao neku nedostižnu i uzvišenu supstancu namijenjenu isključivo elitističko-artističkim krugovima. Stoga ne čudi i moto LTM koncepta – dizajn za svačiji džep.

LTM do sad je većinom surađivao s riječkim dizajnerima pa tako na majicama i torbama možete naći uratke riječkog karikaturista Ivana Miškovića, Filipa Burburana, ilustracije curica i motiva iz riječke povijesti dvojca Micice, kozmički blizanci Marine Marinski, dijamantnu djevojku i muški dijamant autorice poznate kao Tanjadasimalomanja, svemogući jelen Ninje tigera, Lindine jelene, Merlinku Željka Ašpergera, mačke Andree Kustića kao i druge simpatične likove. Kako biste se pridružili pokretu “recikliraj se”, LTM će vam omogućiti da staroj odjeći koju je već zahvatio zub vremena date novi sjaj kreativnim printom.

Zato pokažite svijetu poruku svojim stavom, odjećom i modnim dodacima koje možete pronaći u riječkom shop&design studiju Live The Message koji se nalazi u Rijeci, u ulici Slaviše Vajnera Čiče 14.

[nggallery id=6]

www.livethemessagre.hr

P.S. Uskoro počinje nagradna igra u kojoj ćemo svaki tjedan dijeliti po dvije nagrade u suradnji s LTM! Pratite nas redovito.

Komentari