Kondomi s potpisom Chanela i Marc Jacobsa

282

Veljača, mjesec romantike, bez obzira pitate li ljude ili možda mačke, već gazi krupnim koracima što znači da je Valentinovo pred nama. Za neke prekrasan i emocionalan blagdan, za neke komercijalna glupost kojom proizvođači čestitka i slatkiša zarađuju ogromne pare, znate kako kažu, „sto ljudi, sto čudi!“. Za ove prve, nepopravljive romantike, Valentinovo znači cvijeće, svijeće, večeru, poklone, čokolade… I sve te romantične…hm…stvari.

No, ako ćemo biti pošteni, mislim da od Valentinova, točnije Valentinovske noći, svi očekuju još i malo, recimo, zabave. Za odrasle.Da, da, govorimo o seksu. Sa velikim S. Vrlo vjerojatno jednim od bitnijih ciljeva svih ovih valentinovskih tepanja, poklončića i extra brige. E sada, s obzirom da je ipak Valentinovo, i da je to ipak posebna prilika, uz sve ove pripremne radnje i nastavak je potrebno „dići“ na nešto višu razinu. Pa onda to znači finu posteljinu, fino donje rublje….i, da netko slučajno ne zaboravi, obaveznu zaštitu. Onu čestu dilemu, čija je točno dužnost kupiti kondome, nećemo ovaj put spominjati, ima tu materijala za raspravu, nego eto vama čitateljima jedna interesantna preporuka.

Naime, modni kreatori naši svagdašnji, jako često zalaze u neke, pa u najmanju ruku nebične pothvate. Neki od njih su tako, očito kako bi se pobrinuli da i ono što radite pod plahtama, radite sa stilom, izbacili i kondome sa potpisom. I ima toga bogami na izbor. Spomenimo dvoje: Chanel i Marc Jacobs.
Za prvu varijantu, onu Chanelovu, morati ćete za 12 komada gumica sa potpisom izdvojiti 279$, točnije komad 23$. Nije baš mali iznos, komentirati će mnogi. I stvarno nije. Možda bi bilo korisno, ako već kupite to haute couture čudo neviđeno, malo usporediti troškove i koristi. Ono, cost benefit analiza. Pa recimo, ovisno o tome s kim krećete „pod plahte“, odredite si koliko komada možete potrošiti.

Recimo, ako se radi o nekom tamo fakultetskom prijatelju (s beneficijama) možda je ipak bolje držati se onih kondoma sa benzinske. Ako s druge strane, očekujete večer sa, hm, hm, hm (slijedi izbor autorice teksta) Johnnyem Deepom, onda 279$ nije zapravo uopće trošak. Ili, ako baš možda imate dogovor sa Christianom Baleom, Bradom Pittom, Hughom Jackmanom ili Russellom Croweom onda bi bilo jednostavno pristojno potrošiti barem duplo, pa da imate pričuvu.

Muško čitateljstvo pozivam da slobodno prokomentira i maloprije navedene muškarčine zamijeni sa pripadnicama nježnijeg spola. Stručnjaci su ipak stručnjaci. I tako, želite li svojoj boljoj, i k tome modno osvještenoj polovici priuštiti nezaboravno Valentinovo Googlajte malo i istražujte, e-bay vjerojatno ima ovih stvarčica na zalihama. Tko zna, možda daju i popust na količinu!

Emira Brkić

Komentari