Još jedno mjesto za uljepšavanje

202

Inglot sam upoznala sasvim slučajno na glasovitom Times Squareu u New Yorku.

Naime, Inglot ima više od 240 trgovina širom svijeta s tendencijom daljnjeg rasta. Iako sam bila skoro zaslijepljena brojnim svjetlećim reklamama, moje “istrenirano” oko ugledalo je šaroliko carstvo boja. U Inglotu nude preko 200 različitih nijansi sjenila za oči, isto toliko lakova za nokte te više od 150 nijansi ruževa za usne. Ono što posebno oduševljava, njihov je takozvani Freedom System, koji kupcima omogućava eksperimentiranje s nizom boja i kreiranje vlastite palete proizvoda.

Tvrtku je prije 25 godina osnovao Woytek Inglot želeći osvježiti tržište ponudom kvalitetne dekorativne kozmetike. Danas u Inglotu ističu kako su ponosni na činjenicu da su uz korištenje najkvalitetnijih materijala ipak ostali pristupačni i cijenom.

Svoje proizvode ne testiraju na životinjama nego se oslanjaju na vlastite neovisne testove, jer im je kvalitetna tekstura uz raznolikost boja koje nude primarna.

Glasovita Coco Chanel rekla je jednom prigodom kako je najbolja boja ona koja dobro izgleda na vama. U Inglotovom carstvu sjenila, ruževa, sjajila, rumenila, četkica i svega onog što nam omogućuje da kreativnost izrazimo i na vlastitom licu, sigurna sam da ćete pronaći pravu boju za sebe.

I.B.K.

Komentari