Coca-Cola Junior Barmen Cup 2015. natjecanje je suđeno po pravilima WFA, dakle barmeni su imali svaki po pet minuta nastupa tijekom kojega su morali zadiviti publiku, posjetitelje i, što je najvažnije, suce te na taj način skupiti bodove za pobjedu.

Zagrijavanje za natjecanje odradili su medijski pokrovitelji, koji su se okušali u izradi koktela, a kao najspretniji i najuspješniji pokazao se Totalni Fm iz Rijeke, osvojivši majice kao mali znak zahvalnosti.

Na natjecanju je sudjelovao 31 barmen iz svih dijelova Hrvatske koji su morali odmjeriti svoje teoretsko i praktično znanje stečeno u Školi barmena. Pripremali su po dva koktela, jedan u working flair-u, a jedan u exhibition flair-u.

Službeni je dio počeo u 14 sati svečanim otvorenjem, a trajao je sve do 00.30. Sudački žiri u čijemu su se sastavu našli Zoran Lukić, Filip Pleteš, Karlo Damijanić, Siniša Novković i Sergej Dedić, bodovanjem prema pravilima WFA proglašeni su pobjednici. Prvo je mjesto pripalo Anti Matušanu, drugo mjesto Ana-Mariji Kreber, a treće mjesto zauzeo je Rade Kovačević, dok je nagradu za “The best show” osvojio Arijan Mačkić.

Pobjednik je osvojio glavnu nagradu – Nokiu Lumia 1320, a Coca-Cola je osigurala zabavu za sve prisutne cjelodnevnim povratkom u prošlost, druženje s Marilyn Monroe i Elvisom Presleyjem uz djevojke na koturaljkama i ritmove rockabillyja. Na taj smo način i u ritmu 1950-ih proslavili stotinu godina dizajna Coca-Coline bočice i 5. jubilarni Junior Barmen Cup!

Nakon uručenja zahvalnica i nagrada za sve natjecatelje, za uzvanike i goste organiziran je after party u Champaigne Baru Pommery na kojoj su se svi gosti mogli počastiti koktelima po promocijskim cijenama i slaviti s Coca-Colom i Udrugom konobara i barmena Hrvatske do dugo u noć.