Prekriženih ruku zbog isticanja velikog dijamanta, u crnom kostimu s kaubojskom maramom, Prva dama SAD-a, gleda u objektiv sa zagonetnim poluosmijehom na svojoj prvoj službenoj fotografiji.
Aktualna supruga Donalda Trumpa je ovjekovječena u osobnim odajama predsjednika u Bijeloj kuci, ispred čuvenih prozora: -Počašćena sam što ću biti u službi Naroda kao Prva dama!”, piše ispod službenog portreta.

Objavljivanje fotografije na kojoj je nekadašnja slovenska manekenka veoma retuširana, uvjetovalo je različite, većinom negativne komentare. Prvih pet sati vidjelo ju je deset tisuća osoba. Kritike su najprije upućene zbog skupocjenog prstenja, ali i retro odjeće iz 80-ih godina prošlog stoljeća.

Melanija Knavs Trump je upoređivana s fiktivnim likovima poput Darth Vadera iz Ratova zvijezda, ili s glumicom Jane Badler koja je glumila u seriji V. Ljutnju internauta je izazvalo i mjesto snimanja fotografije. Melanija navodno pozira u Bijeloj kući, a poznato je da je ostala u New Yorku, čini se, zbog škole njenog sina Barrona, u što mnogi dugovremeno sumnjaju jer su međusobni odnosi predsjedničkog bračnog para odavno poznati kao loši.

Džana Mujadžić