Ima neka tajna veza Leta3 i Angele Merkel

215

 

Riječka skupina Let3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja, koji će premijerno biti predstavljen svečanim otkrivanje spomenika “Angela Merkel sere” i koncertom nakon otkrivanja spomenika, u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube, u subotu, 25. travnja.

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine. Dugoočekivani novi album Let3 ujedno najavljuje i novim singlom “Prdni majko”.

Spomenik “Angela Merkel sere” društeno-politički komentar na lokalnu i globalnu stvarnost, naravno na način Leta3, koji će svojim umjetničkim konceptom, sasvim sigurno zaintrigirati, ali vjerujemo i polarizirati javnost i medije.

Fizičke ulaznice za otvorenje spomenika bit će u prodaji od petka, 13.03., i osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja vrijedit će i za koncert Leta3 koji će se održati odmah nakon otvorenja. Online prodaja vršit će se putem servisa Eventim.hr.

Najbrži kupci ili naručitelji ulaznica, koje će se do 22. ožujka prodavati po posebno povoljnoj cijeni od 70 kuna, imaju šanse osvojiti i vrlu ekskluzivnu nagradu. Naime, 15 najsretnijih koji dođu do “early bird” ulaznica i pošalju svoje podatke u inbox Facebooka Let3 ili Dallas Records ili na email dallas@dallas.hr osvajaju polaženje ekskluzivnog seminara s članovima Let3 te će sudjelovati u završnim radovima na spomeniku “Angela Merkel sere”.

Drugim riječima, imat će što prepričavati društvu, a ne sumnjamo ni u brojne recenzije najavljenog koncerta, jer nove se pjesme grupe Let3 već dugo željno iščekuju.

Poslušajte novi singl: Let3 – Prdni majko

Komentari