Hrvatska reprezentacija odradila prve treninge u Kazanju

109

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, predvođeni izbornikom Ivicom Tuckom, doputovali su u Kazanj. Put je bio dug, letovi su kasnili, no dočekali su ih zaista odlični uvjeti, pa će time i aklimatizacija biti lakša. Oduševljeni kompleksom, smještajem i svim dosad viđenim, naši su reprezentativci odradili prve treninge na FINA Svjetskom prvenstvu.

“Put je prošao naporno, kao što smo i očekivali. Nažalost, imali smo problem s kašnjenjem i to nas je malo poremetilo. Nema puno vremena do prve utakmice, ali što je – tu je. Ovdje su zaista fantastični uvjeti, od smještaja do bazena, sve izgleda impresivno. Odradit ćemo još nekoliko treninga, analizu protivnika, pripremiti se i već sutra moramo pokazati sve što možemo!” – izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Kazanj hvs 2

Prvu utakmicu naši reprezentativci, uz izravan TV prijenos na HTV 4, igraju u ponedjeljak, 27. srpnja u 8.30 sati. Repriza utakmice je na rasporedu u posljepodnevnim satima. Nakon dana odmora, iduću utakmicu igramo u srijedu, 29. srpnja, protiv Brazila, u 20.30 sati, dok posljednju utakmicu u skupini igramo u petak, protiv Kine, u 16.30 sati.

U Rusiju su, pod vodstvom izbornika Ivice Tucka, otputovali: kapetan Josip Pavić, Damir Burić, Antonio Petković, Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Fran Paškvalin, Anđelo Šetka, Paulo Obradović i Marko Bijač.

Kazanj hvs 3

Podsjetimo, na prošlom Svjetskom prvenstvu u Barceloni, prije dvije godine, Barakude su osvojile brončanu medalju. Ovogodišnje FINA Svjetsko prvenstvo traje od 24. srpnja do 9. kolovoza, a muški vaterpolski turnir igra se od 27. srpnja do 8. kolovoza 2015.

Komentari