Hit šeširi Max & Co i Borsalino

1423

Max & Co i Borsalino, kao dvije prestižne talijanske modne marke poznate širom svijeta, odlučile su ove sezone pokrenuli projekt suradnje koji ponovno pokreće krojačku tradiciju s „Made-in-Italia“ proizvodima. Svaki šešir je ručno izrađen u Italiji čime jamči ekskluzivnost i vrhunsku kvalitetu u smislu korištenja materijala i same izrade. Ovakva ručna izrada i priroda proizvodnog procesa uz visoku stručnost zaposlenih, jamči autentičnost i eleganciju karakterističnu za najbolju talijansku modnu tradiciju.

Kolekcija ima četiri ekskluzivna šešira, koja se savršeno nadopunjuje s ostatkom kolekcije Max & Co, prikazujući najnovije trendove. Oni su dizajnirani za ciljanu skupinu koja je raznolika po dobnoj skupini, stavu i stilu:

SIENA: tradicionalni šešir s klasičnim muškim obodom
MILANO: ženstveni šešir, izrazito sofisticiran i glamurozan
ROMA: hvalisav maxi-obod, seksi i vrlo elegantan
TORINO: trendi i alternativan, ukrašen perjanicom, dostupan u dvije različite varijante vunenog tkanja
koji se uklapa u kolekciju Max&Co.

Odabir materijala bio je usmjeren za svačiji ukus, a uključuje vunene tkanine obojenih uzoraka koji se također koriste i u Max & Co odjeci iz kolekcije. Paleta boja uključuje crnu, vučje siva, crvenu i neutralnu boje.

Max & Co „Il mio Cappello Borsalino“ kolekcija će biti dostupna u odabranim buticima u Italiji i svijetu počevši od sredine rujna 2011., a biti ce dostupni i u prodavaonicama Rijekatekstil-domusa u Rijeci (Korzo 6a), Splitu (Zadarska 11) i Puli (Trg Portarata 2).

Borsalino Tvrtka je osnovana je davne 1857. u Alesandriji, u sjeverozapadnoj Italiji, kao obrtna radionica. Borsalino šeširi izrađeni su isključivo ručno pritom koristeći samo najbolje materijale. Njihova tajna leži u stručnim rukama koje moraju biti snažne, a opet osjetljive, sposobne za ocjenjivanje kvalitete materijala, odmah otkrivaju i najsitnije nesavršenosti. Ovakav način proizvodnje zadržao je vrijednost koja dolazi iz daleke prošlosti i cijeni se još i danas. Proizvodnja samo jednog Borsalino šešira zahtijeva oko 7 tjedana rada i uključuje više od 50 različitih procesa. Borsalino šeširi su svakako preuzeli kultni status u mlađoj generaciji što dokazuje koliko su ponovno postali obavezni modni dodatak.

[nggallery id=65]

promo

Komentari