Grupa Madcon snima spot na Pagu!

128

Još je deset dana ostalo do početka Fresh Island Festivala koji će između 10. i 13. srpnja posjetiti nekoliko tisuća ljudi iz preko 30 zemalja svijeta, te preko 30 domaćih i stranih medija.

Festival je već u svojoj drugoj godini pobudio veliki interes svjetske javnosti, a u utjecajni inozemni blogovi proglašavaju Fresh Island Festival kao pravo osvježenje na europskoj festivalskoj sceni.

U poplavi festivala, Fresh Island Festival se nametnuo kao jedini hip hop festival u Jugoistočnoj Europi te jedini europski hip hop festival na plaži. Uz najavu nastupa velikih zvijezda kao što su Snoop Dogg, A$AP Rocky, Iggy Azalea, Madcon, Tony Touch i dr. organizatori najavljuju i prvi plesni kamp „Adria Dance Camp“ u organizaciji Atomic Dance Factory-ija, Red Bull Thre3Style Dj natjecanje te mnogobrojne zanimljivosti u sklopu samog festivala.

Snimanje video spota grupe Madcon samo je još jedna velika potvrda da Fresh Island Festival ove godine ne smijete nikako zaobići. Grupa Madcon iza sebe ima omiljeni hit „Beggin“ svih radijskih urednika, te trenutni ljetni hit „One Life“ u suradnji sa mega popularnom Kelly Rowland. Uz samu promociju festivala u video spotu, ovo je ujedno i odlična reklama za hrvatski turizam, promocija za sam otok Pag.

Komentari