Znate li da postoje tajne Zara prodavaonice?

546

Nije bitno kupujete li u New Yorku, Hong Kongu ili Zagrebu – svaka Zara trgovina gotovo je identična. Naravno, takav izgled trgovine dugo se planira pa čak i do nekoliko mjeseci unaprijed za pojedinu kolekciju, a sve varijante unaprijed se testiraju u tajnim prodavaonicama.

From the outside, the pilot stores do not look too dissimilar to a typical Zara store you might find in a mall. But don't be fooled — these secret locations are completely off-limits to the public.

Stalni arhitekt i stručnjak za potpuni doživljaj od vašeg prvog pogleda prema ulazu u Zaru do samog izlaska iz prodavaonice, osmišljen je do najsitnijeg detalja poput dekoriranja prostora, svjetlosti i glazbe, kako bi se svaki kupac što dulje zadržao, bolje osjećao i više potrošio.

 

Tajne prodavaonice duboko su u skrivenim predjelima sjeverne Španjolske, daleko od javnosti. Testiranje nadolazećih kolekcija obavlja se dva puta tjedno kako i kolekcije pristižu u trgovine. Cijeli tim stručnjaka koji rade na svim elementima prodavaonica prisežu na šutnju.

Još jedan dokaz kako uspjeh ne dolazi bez truda. Zar ne?

Komentari