Volkswagen Buba promijenila je namjenu i postala moderni retro skuter

69

Onaj tko čita ovo sigurno je dijete 90-ih i sjetit će ove strukture auta koji je bio ikoničan. Iako je proizvodnja originala završila 2003. godine jedan entuzijast započeo je preuređenje starih automobila u divne, na prvi pogled malo smiješne skutere.

VW Skuter
Samoproglašeni “proizvođač i graditelj raznih stvari” Brent Walter stvorio je “Volkspod” zavarivanjem blatobrana iz sva četiri ugla starih VW Buba. Skuteri imaju stražnja svjetla od originalnog automobila i široke ručke biciklističkog tipa za koje se vozač može držati. Ovaj pomalo izvanzemaljski izgled bicikla ima motor od 3 konjske snage i mogu ići do 25 milja na sat. To je prilično brzo za jednostavan skuter!

Ovi skuteri ne samo da imaju isti oblik kakav ste navikli vidjeti kod VW Bube linije, već imaju i sve sitne detalje. Klasični Volkswagen greben možete pronaći na prednjoj strani skutera, zatim pedala koja će vam pomoći da se popnete i motor također.

Iako ovi mali skuteri možda nisu idealni za dugačka putovanja ili vožnju autocestom, odlični su za kratak put u grad ili lagani obilazak susjedstva sunčanim danom.

Komentari