Villa ‘Harmonie’ među najboljima na svijetu

493

Villa “Harmonie” u Crikvenici uvrštena je među najatraktivnije svjetske smještajne objekte. Naime, Booking.com je nedavno objavio rezultate “2015 Guest Review Awarda”, godišnjega priznanja kojim se potiče na pružanje izvrsnog iskustva gostima i putnicima. Priznanje je dodijeljeno za više od 280.000 smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta. U Hrvatskoj je priznanje dobilo 9.310 smještajnih objekata čija je zajednička prosječna ocjena recenzija gostiju na Booking.com-u u 2015. godini bila sjajnih 8.9.

Villa Harmonie Crikvenica 2

Unutar navedene nagrade je, zahvaljujući iznimnom iskustvu boravka gostiju, izdvojeno 10 vodećih svjetskih smještajnih objekata koji su dobili posebno priznanje, i to u ukupno pet kategorija: “Doručak šampiona”, “Dome slatki dome”, “Izvanredna vrijednost”, “Najbolji domaćin” i “Najtoplija dobrodošlica”.

Villa Harmonie Crikvenica 3

Među njima su i tri objekta iz Hrvatske: apartmani Villa “Harmonie” Crikvenica u kategoriji “Doručak šampiona”, Aparthotel “Bellevue Trogir” u kategoriji “Najtoplija dobrodošlica” te kuća za odmor “Ankora” Skradin u kategoriji “Najbolji domaćin”.

Villa Harmonie Crikvenica 5

Uz to što ima iznimno visok prosjek ocjena recenzija gostiju (trenutno je na stranici Booking.coma prosječna ocjena 9,5 na temelju 241 recenzije) te kontinuiranu izvrsnost tijekom cijele godine, Villa “Harmonie” je dokazala i da može ispuniti očekivanja raznih tipova gostiju, neovisno o dobi i zemlji iz koje dolaze.

Villa Harmonie Crikvenica 4

Osim uređenosti smještajnih objekata te raznovrsnih usluga (aktivnosti poput surfanja, vodenog parka i sl., besplatan prijevoz do zračne luke itd.), za osvajanje zaslužene titule jednoga od najpoželjnijih smještajnih objekata na svijetu, svakako je presudna bila i često isticana ljubaznost, susretljivost i trud domaćina – obitelji Vukadin. O trudu uloženom u prostor dovoljno govore fotografije…

Villa Harmonie Crikvenica 6

Komentari