Velika Marilyn Monroe aukcija

Neki od najintimnijih predmeta ponuđeni na prodaju

298

U subotu i nedjelju, 19. i 20. studenoga u Los Angelesu počinje jedna od najvećih neponovljivih aukcija ikada. Radi se o “Juliens’ live” dražbi gdje ponuđeni predmeti za prodaju dolaze iz privatnih kolekcija poznate američke dive Marilyn Monroe.

A to zapravo i ne bi bila prava Marilyn Monroe aukcija bez njezinih najlegendarnijih haljina, dijamanta, perla, ali i najintimnijih predmeta poput korištenih ruževa za usne do praznih bočica propisanih lijekova čija je procjena i do 1,200$.

Na aukciji biti će ponuđeni predmeti iz čak privatne Marilyn Monroe tri kolekcije koju čine: kolekcija koju je sakupljao David Gainsborough-Roberts koju čini skup filmskih kostima, osobne garderobe, nakita i osobnih stvari; zatim kolekcija u posjedu Lee Strasberg koju čine dokumenti i osobne stvari nekad u vlasništvu Monroe; i zadnja Déjà vu kolekcija iz života i karijere Marilyn Monroe, uključujući osobne stvari koje su originalno prodane na Christie 1999. i Julien 2005. aukuciji. 

Ove godine slavna diva navršila bi 90.godina, a aukcija je posvećena i inspirirana njezinim životom kakvim bi ga i dan danas živjela.

Plan prehrane
Plan prehrane

Tajna zaliha cigareta
Tajna zaliha cigareta
Crvena haljina,
Crvena haljina
Pisaća mašina
Pisaća mašina
Kuharski pribor
Kuharski pribor
Personalizirani Gucci adresar
Personalizirani Gucci adresar
Roza haljina
Roza haljina
Dijamantne naušnice
Dijamantne naušnice
Recept za miris Chanel No. 5
Recept za miris Chanel No. 5
Naslonjač za čitanje
Sofa za čitanje

 

Više o samoj aukciji i izložbenim predmetima možete pronaći ovdje, kao i o ponuđenim katalozima.

Komentari