Sve što vam treba za plažu

2005

suncobran sator
Topli dani s visokim temperaturama se bliže kao i vrijeme godišnjih odmora i polazaka na more. Na vrijeme provjerite šta imate,a što je potrebno kupiti kako biste se na plaži,uz more ili bazen osjećali kao u raju. I oni koji nisu na moru i ne mogu na obalu,mogu uživati na svojoj terasi, livadi ili balkonu sunčajući se ili udobno provodeći vrijeme relaksirajući se u hladu uz dobru knjigu, časopis ili glazbu.

Da se udobno smjestite na plaži ili u vašem vrtu, a pri tome da se odlično provedete potreban vam je ne samo kupaći kostim i sunčane naočale već i ostali industrijski proizvodi poput suncobrana, ležaljki, prijenosnog frižidera s ledom, peraja, sandala i sl. Da se možete pohvaliti prijateljima kako ste se odlično proveli, učiniti te svoje trenutke nezaboravnima, obvezan vam je fotoaparat a pri tome dobro bi bilo da bude vodootporan. Za one najmlađe pobrinite se da imate zanimaciju za njih, pa dobre kantice i lopatice super će biti igračka za igru u pijesku.

Da ne tražite mjesto u hladu pod kojom krošnjom, ponesite suncobran ili možda jedan od različitih dizajna mini šatora koji zauzmu vrlo malo mjesta a pri tome vrlo su jednostavni za montažu na plaži ili livadi, ovisno gdje se uputite. Da dobar ležaj treba biti ugodan, a pri tome i dobro dizajniran, vrlo privlačne ležaljke za jednu ili dvije osobe koje imaju u kompletu i zaštitu od sunca danas su sve više prisutne.

Ukoliko niste dubljeg džepa ili jednostavno volite putovati autom sa svom opremom za na more, rasklopive ležaljke i stolice biti će odlične za ugodan odmor. Ako vam je ležeći položaj bliže tlu draži, a pri tome želite slušati omiljenu glazbu ne brineći se hoće li vam se uređaj kojega koristite zagastiti jer je baterija prazna i za to ima rješenja. Tako osim što će vas sunce grijati, biti će ono izvor energije za vaše uređaje koje koristite daleko od priključka za struju.

Bili u hladu ili na suncu, na moru ili negdje drugdje, uživajte gdje god da se nalazite.

[nggallery id=47]

Valentina Vičević, dipl.dizajner

Komentari