Susret modernog i industrijskog u udobnom stanu

U želji da osiguraju novi stambeni prostor za rastuću urbanu populaciju, veliki se gradovi okreću nekadašnjim industrijskim zonama. Moskva nije izuzetak od tog trenda.

1493

Moskovska bivša industrijska zona Danilovskaya pretvorena je u područje hotela i stanova, mnogi od kojih se nalaze pod krovovima zgrada, u kojima dizajneri imaju priliku dokazati svoju kreativnost, a vlasnicima daju mogućnost nečeg jedinstvenog u ruskoj prijestolnici. Kako stanu u potkrovlju dati obilježje kulturnog nasljeđa? Ekipa iz Au Room dizajnerske agencije zna i to jako dobro.

Moskva-potkrovlje 2

Elegantan stan od samo 40 kvadrata bez podjele unutrašnjosti, kako bi se omogućio prostraniji izgled, od svih prostorija ima izdvojenu samo kupaonicu, dok se ostalo nadovezuje jedno na drugo.

Moskva-potkrovlje 4

Dnevni boravak – kuhinja – blagovaonica spojeni su u jedna široki prostor, s modernim policama, zid od cigle i ormarićima, sve skupa dekorirano u službi multifunkcionalnosti i uštede prostora.

Moskva-potkrovlje 3

Pomno biran namještaj daje stanu moderan dodir, dok detalji poput ciglenog zida i drugih pozadina služe kao podsjetnik na industrijsku prošlost, te zajedno definiraju ovaj stan u potkrovlju kao iznimno udoban, praktičan i galantan.

Moskva-potkrovlje 5 Moskva-potkrovlje 6 Moskva-potkrovlje 7 Moskva-potkrovlje 8 Moskva-potkrovlje 9 Moskva-potkrovlje 10

Komentari