Stručnjakinja za interijere otkriva kako u svoj dom dodati dekor inspiriran filmom “Mean Girls”

145
ljubičasta soba
Image from Unsplash

S iščekivanim mjuziklom Mean Girls koji je objavljen prošlog tjedna, hashtag #purplehomedecor prikupio je preko 3,6 milijuna pregleda na TikToku, dajući prednost kultnom remakeu za tinejdžere.

Za one koji žele crpiti inspiraciju iz moderne sobe Regine George, Johanna Constantinou, stručnjakinja za trendove u Tapi Carpets & Floors dijeli svoje savjete za uključivanje ove moderne boje u vaš interijer.

Stručnjakinja za interijere otkriva kako kopirati sobu Regine George

Raslojavanje ljubičastom

Ljubičasta je svestrana boja koja može pobuditi osjećaj luksuza, kreativnosti i smirenosti, ovisno o nijansi i načinu na koji se koristi. Od dubokih i ćudljivih ljubičastih poput patlidžana ili šljive do svjetlijih nijansi lavande ili lila, odaberite nijanse koje odgovaraju vašem stilu i raspoloženju koje želite stvoriti u svom prostoru. Razmislite o slojevima različitih nijansi kako biste svom prostoru dodali dubinu miješanjem i usklađivanjem tekstura namještaja, ukrasnih predmeta i dodataka. Na primjer, uparite baršunasti namještaj boje šljive s plišanim jastucima boje lavande, tepisima s lila uzorcima i zavjesama od voila.

Statement komad

Kako biste suptilno dodali ljubičastu u svoj unutarnji prostor, ugradite stilski namještaj ili dodatke kao što su plišane sofe, fotelje i toaletni stolići u ovoj nijansi. Ako želite replicirati nešto iz Reginine sobe, dodajte prašnjavu ljubičastu platformu ispod svog kreveta za savršeni upečatljivi komad kakav se vidi u Mean Girls. Međutim, ako želite nešto odvažno, ali jednostavno, odlučite se za zid s ljubičastim naglaskom ili za sveobuhvatni izgled.

Kombinirajte s nijansama ružičaste

Ružičasta je također još jedna dominantna boja u svemiru Mean Girls, pa ne postoji bolji način da usmjerite svoju unutrašnju Reginu George od uparivanja s ljubičastom. Bilo da se odlučite za ekstravagantni maksimalistički pristup s ružičastim zidovima i ljubičastim namještajem ili budete suptilniji s ružičastim namještajem upotpunjenim ljubičastim dodacima i akcentima, postoji mnogo načina za stvaranje uravnoteženog izgleda. Za kohezivniji i slojevitiji izgled, razmislite o uparivanju kauča ili kreveta s luksuznim duboko ružičastim satenom ili vunenim pokrivačem, ukrašenim teksturiranim jastucima u obje nijanse. Kako biste to dodatno podigli, možete dodati ružičaste ruže u ljubičaste vaze strateški postavljene na stolić za kavu ili pomoćni stolić.

ljubičasto
Image from Unsplash

Patchwork

Za dašak apstrakcije, inspirirajte se Regininim prepoznatljivim patchwork sofama. Izrađene od nekonvencionalnih ostataka tkanina s nizom boja i uzoraka, ovi komadi nude jedinstven izgled. Uključivanje ljubičaste, ružičaste i crvene sofe, fotelje ili čak taburea za noge služi kako biste poboljšali svoj prostor. Ako ste skloni proširiti patchwork temu na svoje podove, odlučite se za ružičasti i ljubičasti patchwork tepih – idealan dodatak izgledu nadahnutom filmom Mean Girls s prepoznatljivim pomakom.

Johanna dodaje: “Popularnost #purplehomedecor nedvojbeno je povezana s kulturnim fenomenom koji okružuje mjuzikl Mean Girls. Ljubičasta, kao prepoznatljiva boja produkcije, potaknula je val kreativnosti među obožavateljima koji su željni unijeti dašak ove ikonične estetike u svoje domove. Naš izbor ružičastih i ljubičastih tepiha pomoći će vam da dodate dašak boje u svoj dom.”

Komentari