Stručnjaci za interijere otkrivaju kako u VAŠEM domu rekreirati sheme boja doma slavnih

267

Nekoliko je razloga zašto Vogueova serija ‘73 pitanja’ i Architectural Digestova ‘Open Door’ generiraju milijune pregleda na YouTubeu. Svi smo fascinirani domovima slavnih, bilo da je to zato što ste obožavatelj slavnih, uživate u tome da zavirite u njihove domove ili volite vidjeti kako žive.

To je inspiriralo stručnjake na Uswitch.com/mortgages da otkriju uobičajene nijanse boja u kućama slavnih i daju odgovor na pitanje kako ponovno stvoriti sheme boja u našim domovima. Da bi to učinili, kreirali su shemu palete boja za 10 najgledanijih video zapisa o kućama u vlasništvu bogatih i slavnih iz Architectural Digest videos i analizirali svaku boju kako bi pronašli odgovarajuću boju na Farrow and Ball.

Uswitch.com/mortgages uspio je otkriti da je najpopularniji dom američkog repera Wiza Khalife, čija je vila u LA-u generirala nevjerojatnih 49 milijuna pregleda. Paleta boja odabranih za njegov dom Sherman Oaks ima jedan od najširih raspona analiziranih.

Stručnjaci na Uswitch.com/mortgages mogu otkriti kako rekreirati ovu shemu boja kod kuće; predlažu Lake Red, Brinjal, Middleton Pink, Blazer i Radicchio iz Farrow and Ball. Khalifasov kućni studio za snimanje ima različite tamnocrvene i smeđe boje. Tamniji tonovi mogu pomoći da se mala soba čini većom, kao i da dovedu faktor uzbuđenja da poigra jake zidove.

Na drugom mjestu je rusko-njemački DJ Zedd, s nevjerojatnih 46 milijuna pregleda u svojoj kući u LA vrijednoj 16 milijuna dolara. Njegova vila Benedict Canyon od 9400 četvornih stopa održava se i tamnim i svijetlim neutralnim tonovima, što ga čini vizualno vrlo opuštajućim i opuštajućim, te stvara modernu, elegantnu i luksuznu vibru. Kako bi ponovno stvorili svoju dnevnu sobu hladnih tonova, stručnjak predlaže Farrow i Ball nijanse Pavilion Grey, Dimpse, Calluna, Salon Drab i Oxford Stone.

Treća je američka glumica Jessica Alba s 32 milijuna pregleda na svojoj kući u LA vrijednoj 10 milijuna dolara. Ne samo da je Jessicin dom uglavnom u neutralnim notama, već ima i naznake zelene u njezinoj kupaonici i dnevnoj sobi, što može promovirati smirenost i mir. Naši stručnjaci predlažu ulaganje u nijanse Farrow i Ball Duck Green, Oxford Stone, Mahagony, Lulworth Blue i Plummett kako biste rekreirali glumičinu upečatljivu kupaonicu kod kuće.

Četvrti je Robert Downey Jr. i njegov dom u Hamptonsu s 26 milijuna pregleda. Zvijezda Iron Mana ima širok raspon odvažnih boja, koje se sastoje od svega, od ružičaste, narančaste i crvene do plave, smeđe i sive, što njegov dom čini najšarenijim od analiziranih. Kako bi rekreirali živahnu kupaonicu glumaca Iron Mana, naš stručnjak predlaže Peignoir, Lake Red, Brinjal, Salt iz kalifornijske kolekcije i Pink Ground.

Na petom je LA dom YouTubera i šaljivdžije Davida Dobrika, s malom mješavinom tamnih smeđih i bež boja, njegovo prebivalište doseže 24 milijuna pregleda. Kako bi dodao dašak začina svom domu neutralnih tonova, Dobrik ima odvažnu ljubičastu nijansu u svojoj sobi za podcaste. Da biste kod kuće ponovno stvorili ovu živopisnu shemu, dodajte malo šećernog badema iz kolekcije Archive uz neke neutralne nijanse kao što su Mahagoni, Oxford Stone, Slipper Satin i Tanner’s Brown kako biste dobili pizzazz.

Šesto mjesto zauzima zvijezda Pedeset nijansi sive, Dakota Johnson, sa svojim prekrasnim holivudskim domom sastavljenim od tamnih smeđih i zelenih boja, generirajući 21 milijun pregleda. Za stvaranje kupaonice kao kod ove glumice, naš stručnjak u Uswitchu predlaže kombiniranje zelene nijanse (Emerald Green) sa smeđom (Deep Reddish Brown) i sive (Plummett) kako bi se postigla njezina šik paleta boja.

Slijedi na sedmom mjestu Kendall Jenner s 20 milijuna pogleda na svoj bež, minimalistički, ugodan dom u LA-u. Kako biste u svoj dom unijeli njezine mirne vibracije, naš stručnjak predlaže paletu svijetlih do tamnih boja za vašu dnevnu sobu; počevši od California Collection: Salt i Oxford Stone do Broccoli Brown, Deep Reddish Brown i Off-Black.

S 15 milijuna pregleda na osmom mjestu je Pussycat Doll Nicole Scherzinger, čija raskošna kuća ima tamne i neutralne tonove za luksuzni osjećaj. Pjevačica ima dašak vruće ružičaste u svojoj paleti boja kuhinje, što za rekreaciju našeg stručnjaka sugerira uvođenje egzotične i avanturističke ružičaste boje kao što je Rangwali, zajedno sa smirujućim smeđim, poput Broccoli Brown i Tanner’s Brown.

Na devetom mjestu je američki modni dizajner Tommy Hilfiger sa svojim penthouseom od 50 milijuna dolara u hotelu Plaza u tamno smeđim i crvenim bojama s pogledom na Central Park s 14 milijuna pregleda. Kako bi uklopili izgled raskošne blagovaonice u penthouseu dizajnera, stručnjaci Uswitcha predlažu Farrow and Balls’ Skylight, Mahagony, Ball Green, Red Earth i Eating Room Red.

Top 10 zaokružuje zvijezda Breaking Bad serije, Aaron Paul, sa svojim prilagođenim rajem od drveta i kamena u Idahu, generirajući 13 milijuna pregleda. Dom sadrži mješavinu nježnih svijetlih i tamnih boja, što stručnjaci Uswitcha prevode kao čistoću, mir i luksuz sve u jednom. Kako bi rekreirali spavaću sobu glumaca kombinacijom sive i smeđe boje, predlažu Brassicu i Callunu u kombinaciji s Brinjalom i Dove Taleom.

L.B.

Komentari