Popularni domovi slavnih i njihove palete boja!

152

Nekoliko je razloga zašto Vogueova ’73 pitanja ‘i Architectural Digest’ Otvorena vrata ‘generiraju milijune pregleda na YouTubeu. Svi smo fascinirani domovima poznatih osoba, bilo da ste ljubitelj slavnih osoba, uživate u znatiželji ili volite vidjeti kako žive.

Što se tiče potonjeg, luksuzni život je stvar snova. Ovo je inspiriralo stručnjake na Uswitch.com da otkriju uobičajene nijanse i boje najpopularnijih kuća poznatih osoba. Da bi to učinili, stvorili su shemu paleta boja za 10 najgledanijih videa Architectural Digest kuća u vlasništvu bogatih i slavnih. Za potpunu podjelu podataka posjetite blog ovdje.

10 najgledanijih domova i njihove nijanse boja

Najpopularniji dom je onaj američkog repera Wiz Khalifa, koji ima vilu u LA -u, a koja je ostvarila nevjerojatnih 48,9 milijuna pregleda. Paleta boja odabranih za njegov dom Sherman Oaks ima jedan od najširih raspona analiziranih. Njegov kućni studio za snimanje ima mnoštvo dubokih crvenih i smeđih tonova. Stručnjaci s Uswitch.com mogu otkriti da tamniji tonovi mogu pomoći da mala soba izgleda veća, kao i da faktor uzbuđenja utjelovljuje jake zidove. Ovo je veliki kontrast s njegovom travom koja demonstrira nijanse zelene, narančaste, crne i bež koje promiču sklad, sreću i toplinu.

Colour Palettes Of Our Favourite Celeb Homes – Uswitch Graphic 1

Na drugom mjestu je rusko-njemački DJ Zedd, s nevjerojatnih 45,9 milijuna pregleda na svoj dom u LA-u vrijednom 16 milijuna dolara. Njegova vila Benedict Canyon od 9 400 četvornih metara opremljena je tamnim i svijetlim neutralnim tonovima, što je vizualno čini vrlo opuštajućom i opuštajućom te stvara modernu, elegantnu i luksuznu atmosferu.

Na trećem mjestu je američka glumica Jessica Alba, sa 32,3 milijuna pregleda na svom domu u LA -u vrijednom 10 milijuna dolara. Ne samo da Jessicin dom bilježi većinski neutralne note, već ima i naznake zelene u kupaonici i dnevnoj sobi, što može promicati mir i tišinu.

Četvrti je Robert Downey Jr. i njegov dom u Hamptonsu s 25,6 milijuna pregleda. Zvijezda Iron Mana ima široku paletu roza, narančastih i crvenih do plavih smeđih i sivih tonova, pa je njegov dom najšareniji od analiziranih.

Na petom mjestu u LA -u je YouTuber i šaljivdžija David Dobrik, s malom mješavinom tamnosmeđe i bež boje, a njegovo je prebivalište doseglo 24,8 milijuna pregleda.

Colour Palettes Of Our Favourite Celeb Homes – Uswitch Graphic 2

Šesto mjesto zauzima zvijezda Pedeset nijansi sive, Dakota Johnson, sa svojim prekrasnim holivudskim domom sačinjenim od dubokih smeđih i zelenih tonova koji ostvaruju 20,5 milijuna pregleda. Slijedi Kendall Jenner sa 19,8 milijuna pregleda svog bež, minimalističkog i udobnog doma u LA -u.

S 14,8 milijuna pregleda i osmim mjestom zauzima Pussycat Doll Nicole Scherzinger, čiji raskošni dom ima tamne i neutralne tonove za luksuzni osjećaj. Na devetom mjestu nalazi se američki modni dizajner Tommy Hilfiger i njegov penthouse duboke smeđe i crvene boje s pogledom na Central Park. Njegov dom prikupio je 50 milijuna dolara.

Top 10 zaokružuje zvijezda Breaking Bad Aaron Paul sa svojim prilagođenim rajem od drva i kamena u Idahu koji generira 13,5 milijuna pregleda. Budući da glumčeva spavaća soba ima tamnu mješavinu nježnih svijetlih boja, stručnjaci Uswitcha mogu prevesti čistoću, mir i luksuz sve u jednom.

Metodologija

1. Uswitch.com bili su zaintrigirani kako bi otkrili uobičajene nijanse i palete boja najpopularnijih domova slavnih.

2. Da bi to učinili, Uswitch.com je upotrijebio vlastite metričke podatke za izradu popisa početnih kuća poznatih osoba iz Architectural Digest videos.

3. Dobiveni rezultati zatim su razvrstani po broju pregleda kako bi se pronašli najgledaniji YouTube kanal Architectural Digest YouTube kanal.

4. Slike 10 najboljih domova potom je nabavio Architectural Digest i analizirao na Adobe Colour kako bi otkrio svaku boju domova slavnih.

L.B.

Komentari