Pogled u kuću osnivača Twittera, koju je kupio bivšoj djevojci, a sada je prodaje

26

Osnivač Twittera Jack Dorsey 2018. godine kupio je vilu u Hollywood Hillu za svoju tadašnju djevojku, model Raven Lyn Corneil. Sada je prodaje za višu cijenu nego što ju je kupio.

Dorsey je za kuću dao 4, 225 milijuna dolara, a sada je stavlja na prodaju za 4, 495 milijuna dolara. Vila je izgrađena 2017. godine i prostire se na 3 tisuće kvadrata.

Hollywood Hills poznato je mjesto po luksuznim i skupim nekretninama. Prosječna cijena kuće iznosi 1, 7 milijuna dolara. Dorseyeva kuća pruža pogled na cijeli grad i planinski holivudski kraj, što omogućuju prostrani stakleni zidovi.

Kuća ima pet spavaćih soba, pet kupaonica, kuhinju, blagovaonu, balkon i prostranu terasu, s koje se pruža pogled na okolinu, ali i veliki bazen u sklopu kuće. Također se uz kuću nalazi i garaža za dva automobila.

Imovina osnivača Twittera procjenjuje se na 4,1 milijarde dolara. Milijarder je postao zahvaljujući uspješnoj tvrtci koju je osnovao 2006. godine.

Iako je u 40-ima Jack je osvojio 20 godina mlađu Raven. Dorsey nikad nije bio u braku i nema djece, no poznate su njegove veze s poslovnom ženom Kate Greer i glumicom Lily Cole.

 

Komentari