Odaberite koja likovna rješenja želite vidjeti na pametnim spremnicima KD Čistoća

68
Izvor: Grad Rijeka

Na natječaj za odabir najboljih likovnih rješenja koja će se aplicirati na nove pametne spremnike koji je KD Čistoća objavilo 31. srpnja pristiglo je 47 radova, od kojih je žiri KD Čistoća d.o.o. odabrao 20.

Odabrana likovna rješenja su: “Biciklistica”, “Sačuvajmo more”, “Reciklirajmo u gradu koji teče”, “Voli svoj grad – misli zeleno”, “Djed i unuk”, “Stablo šljive”, “Mediteranski vrt”, “Cvjetna livada”, “Ibisi”, “Hrastova šuma”, “Prizor iz snova”, “Kućica u cvijeću”, “Octopus”, “More”, “Svemir”, “Ja sam promjena”, “Dizalice”, “Svjetlosni origami”, “Ri-Eco-2” i “Smart box”.

Odaberite 5 najboljih

Svi su radovi dostupni putem virtualne izložbe na poveznici https://cistocarijeka.hr/odaberite-najbolja-likovna-rjesenja/ gdje upravo građani u razdoblju od 31. kolovoza 2020. do 04. rujna 2020. godine svojim glasom biraju 5 najboljih likovnih rješenja. Građani mogu glasati za najviše 5 radova.

Konačno, 5 najbolje ocijenjenih radova prvi će se aplicirati na pametne spremnike, dok će ostali radovi biti aplicirani u sljedećim fazama implementacije pametnih spremnika.

Također, sve autore prvih 20 najbolje ocijenjenih radova KD Čistoća d.o.o. će nagraditi sezonskom pretplatom 2020./2021. za dvije osobe u HNK Ivana pl. Zajca, dok će svi prijavitelji na natječaj biti nagrađeni prigodnim poklonima KD Čistoća.

Ovim putem KD Čistoća poziva građane da pogledaju virtualnu izložbu radova te sudjeluju u odabiru likovnih rješenja.

Komentari