Od sada možete unajmiti kultni stan Carrie Bradshaw iz ‘Seksa i grada’, a možete isprobati i njezine cipele!

145
Izvor: Screenshot Instagram

Što se tiče kultnih TV interijera, stan Carrie Bradshaw na Manhattanu mora biti među prvih pet. Mali, ali savršeno oblikovan studio bio je dom beskrajnih romantičnih spletki, puno promišljenog buljenja kroz prozor i neke inovativne upotrebe prostora (džemperi u pećnici).

Kako bi proslavila objavljivanje spin-offa serije Seks i grad pod nazivom “And Just Like That”, Sarah Jessica Parker udružila se s Airbnb-om kako bi rekreirala stan za najam za odmor. Vijest je objavljena na Instagramu, a Airbnb je napomenuo da će “gosti moći pristupiti njenom legendarnom ormaru ispunjenom coutureom, spustiti se niz stepenice njezinog smeđeg kamena (štikle opcionalno), pa čak i pijuckati Cosmopolitan.” Jedan od komada koji ćete moći isprobati je i popularna suknjica dizajnerice Patricije Field koju glumica nosi u najavi serije. Osim toga, sama Sarah Jessica Parker, ili točnije, njezina virtualna verzija, goste će dočekivati tijekom prijavljivanja.

Apartman će biti otvoren samo za dva jednodnevna boravka, 12. i 13. studenoga, a rezervacije se otvaraju tek 8. studenog u 12:00 EST, tako da ćete morati biti stajati iznad tipkovnice da biste imali priliku . I samo tako, možete postati Carrie Bradshaw na jednu noć.

Izvor: House and Garden

L.B.

 

Komentari