Novi trend u dekorativnom uređenju prostora – sofisticirani spoj dizajna i umjetnosti, nasljeđa i osobnosti – Upoznajte Sophie MonteCristo by Mirna Sišul

154
Sophie MonteCristo by Mirna Sišul

Akademska slikarica i umjetnica Mirna Sišul, javnosti poznata po svojem koloritnom, specifičnom stilu slikanja, u novu godinu ušla je s novom pričom. Ispreplićući mediteranske motive, vizualizaciju zvuka i melodija te spoj starog i novog, prirode i nasljeđa osmislila je Sophie MonteCristo design, sofisticirana umjetnička djela u obliku art printeva i zidnih tapeta.

I dok smo od Mirne Sišul možda navikli vidjeti šarene, žarke boje i motive, u Sophie MonteCristo designu očekuje vas nešto sasvim drugačije. Printevi i tapete koje odaju jedan mirniji dojam, eleganciju i prozračnost u zemljanim i pastelnim tonovima, no i dalje s vrlo prepoznatljivim Mirninim potpisom.

„Ideja o iskoraku u ovakvu vrstu dizajna došla je pažljivim osluškivanjem potreba tržišta, gdje je sve više dizajnera interijera i arhitekata čiji klijenti žele u svojim prostorima nešto unikatno, usklađeno s modernim dizajnerskim trendovima“, ističe Sišul, koja je, zajedno sa svojim timom, Sophie MonteCristo design osmislila kroz tri kolekcije – MEDITERRANEO, MÉLODIE  i MÉTAMORPHOSE. Sve tri kolekcije nude art printeve velikih formata i zidne tapete u različitim nijansama, ovisno o željama klijenata.

“Vodila sam se idejom da čovjek u svom prostoru i dalje ostane povezan s prirodom , da osvijesti svoje okruženje i da ga naše zidne tapete ili printevi motiviraju na dodatno istraživanje prostora u kojem boravi”, kaže Sišul kojoj je za nove kolekcije MEDITERRANEO i MÉLODIE  posebna inspiracija upravo autohtonost mediteranske flore i faune te suhozidi i drugi prepoznatljivi stilovi gradnje kao nasljeđe našeg podneblja, ali i doživljaj mirisa i zvuka mora, pjeva ptica i drugih zvukova iz prirode.

Poseban interes izaziva kolekcija pod imenom MÉTAMORPHOSE koja na potpuno jedinstven i za klijenta često emotivan način nudi personalizirana ostvarenja koja u interijer unose osobni karakter i priču. Riječ je o suradnji s vlasnicima objekata i dizajnerima interijera kroz koju se realiziraju jedinstvene ideje na unikatnim tapetama ili art printevima velikih dimenzija, koje prostoru daju onaj poseban “wow” efekt. Fuzija je to umjetničke imaginacije i vaših želja, a često se u takvim printevima ili zidnim tapetama spajaju nasljeđe i moderno. Primjerice, spoj vama dragih starih obiteljskih fotografija i grafičkih elemenata i ilustracija koje vašem domu, poslovnom prostoru, kući ili apartmanu za odmor mogu unijeti sasvim posebno ozračje.

Više art printeva i zidnih tapeta možete pogledati i na Instagram profilu Sophie MonteCristo. 

Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul Sophie MonteCristo by Mirna Sišul

Komentari