Njujorški aerodrom misli i na kućne ljubimce

208

Svi oni koji imaju kućne ljubimce često su s njima na mukama prilikom odlaska na godišnje odmore ili duga putovanja, pogotovo ako za put koriste avione. Njujorški aerodrom John F. Kennedy upravo je zbog takvih klijenata odlučio uložiti u novi životinjski terminal.

pet_jfk_2

Točnije, nije u pitanju samo terminal. Osim što će služiti kao karantena i prolaz, ARK će uključivati i luksuzni resort za pse koje će voditi Paradise 4 Paws. Resort će imati velike flat ekrane, bazen u obliku kosti, masažne terapije i pseću manikuru. Za mačke će tu biti stabla po kojima će se moći penjati, a vlasnici će ih pratiti putem web kamera. Veće životinje poput konja i krava imati će svoje prostore i posebne tretmane. Nije poznato da li se mislilo i na one koji imaju malo egzotičnije ljubimce…

pet_jfk_4

ARK, koji će zamijeniti dosadašnji privatni Vetport, ulaganje je vrijedno 48 milijuna dolara, a aerodrom te novce misli povratiti naplaćivanjem usluga vlasnicima životinja. Navodno će boravak psa na jednu noć koštati 100 dolara, a kroz terminal će godišnje moći proći 70 000 životinja.

Komentari