Najizuzetniji svjetski smještajni objekti

200

Među nagrađenim smještajnim objektima nalaze se i dva iz Hrvatske – Luxury Rooms Lucija & Luka iz Splita te obiteljsko imanje Krizmanić Family B&B smješteno u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

Krizmanić family B&B
Lucija i Luka
Luxury Rooms Lucija & Luka

Nagrada Booking’s Best omogućuje potencijalnim putnicima da u što kraćem roku pronađu pravi smještaj uz pomoć prijašnjih iskustava i savjeta suputnika. Nagrada ističe smještajne objekte koji su dobili visoke ocjene korisnika prema specifičnim kriterijima koji uključuju lokaciju, tip smještaja, tipove putnika i ostalo (doručak, posao, vrijednost). Kroz nekoliko kategorija nagrađeno je 260 smještajnih objekata od ukupnog broja od 600.000 objekata, koliko ih se nalazi na stranici Booking.com. Nagrade su dodijeljene temeljem 40 milijuna stvarnih, relevantnih i aktualnih recenzija korisnika.

Najbolja globalno
Nagrađeni Breitner House, Amsterdam

Ove godine, Booking.com je proširio kategorije unutar nagrade Booking’s Best dodjeljujući priznanja smještajnim objektima koji nude nešto posebno svojim gostima, od najboljih koktela, do najboljih poklona pa čak i odličnih origamija od ručnika.

Ponuda bolja od ostalih

Jedinstveni i zabavni ‘Booking.yeah’ smještajni objekti pokazuju kako se svaki putnik razlikuje po tome što pamti s putovanja, a odabrani su temeljem uvida u mnoštvo podataka iz recenzija gostiju na Booking.com-u. Ova kategorija naglašava različitost recenzija koje ističu detalje kao što su “najbolji pogled”, “najbolji pokloni”, “najbolji origami od ručnika”, “najbolji bazen” i “najbolji kokteli”.

Best Resort, Koh Lanta, Thailand

Booking.com je svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja. Jamči najbolju cijenu za bilo koju vrstu smještaja – od malih i nezavisnih do luksuznih smještaja s 5 zvjezdica. Gosti mogu pristupiti internetskoj stranici Booking.com neovisno o  vremenu i lokaciji u bilo kojem trenutku i to putem računala, mobilnih telefona i tablet uređaja bez plaćanja pristojbi za rezervaciju smještaja. Internetska stranica Booking.com dostupna je na 42 jezika, nudi više od 600 000 hotela i ostalih smještajnih objekata, uključuje više od 245 000 kuća za odmor te pokriva preko 70 000 destinacija u više od 210 zemalja diljem svijeta.

Business Hotel - Prinsenhof, Groningen - 425773
Business Hotel – Prinsenhof, Groningen
Best towel art
Nagrađeni su i najkreativniji art ručnici
Najbolji bazen ima 'Le Divine Comedie Beach Resort', Thailand
Najbolji bazen ima ‘Le Divine Comedie Beach Resort’, Thailand

Komentari